LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zauvijek promijenio glazbu

Apple nakon dva desetljeća više neće proizvoditi iPod

Objava o prestanku proizvodnje iPoda izazvala je lavinu tužnih komentara na društvenim mrežama.

Objava o prestanku proizvodnje iPoda izazvala je lavinu tužnih komentara na društvenim mrežama.

Apple je u utorak objavio kako prestaje s proizvodnjom iPoda te će zadnji model iPod Touch biti dostupan do isteka zaliha.

Viši potpredsjednik Applea svjetskog marketinga rekao je kako je iPod redefinirao način na koji se glazba sluša, otkriva i dijeli.
- Duh iPod-a živi i dalje kroz uređaje koji su ga naslijedili, uključujući iPhone, Apple Watch, HomePod mini i iPad, koji svi uključuju mogućnosti streaminga glazbe.

Prvi iPod lansiran je 2001. godine u obliku kotačića s legendarnim bijelim slušalicama i otvorio je put Appleu da dođe na tržište pametnih telefona s iPhoneom. 

Do lansiranja iPhona, upravo je iPod bio najpopularniji Appleov proizvod. Zadnji model, iPod Touch lansiran je 2019. i sadrži A10 Fusion čip, koji omogućuje doživljaj proširene stvarnosti i grupni FaceTime s 256 GB prostora za pohranu.

iPad slavi četrnaesti rođendan!Objava o prestanku proizvodnje iPoda izazvala je lavinu tužnih komentara na društvenim mrežama jer je nedvojbeno kako je iPod zauvijek promijenio glazbenu industriju.

Ako želite uhvatiti zadnje iPodove, možete ih pronaći na Appleovoj stranici

Apple upozorava korisnike diljem svijeta: Tko nas špijunira i kako se zaštititi?


FOTO: UNSPLASH