LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SIMS – SOCIJALNA INKLUZIJA MLADIH KROZ STUDENTSKI.HR

Studentski.hr TV: Kako već tijekom fakulteta steći vrijedno radno iskustvo, a pritom i pomoći?

Studenti koji tijekom studija rade na društveno korisnim projektima stječu važno radno iskustvo, ali i osjećaj za društveno odgovorno poslovanje.

Studenti koji tijekom studija rade na društveno korisnim projektima stječu važno radno iskustvo, ali i osjećaj za društveno odgovorno poslovanje.

eSTUDENT najveća je i najaktivnija studentska udruga u Hrvatskoj, okuplja više od 200 aktivnih članova, studenata mnogih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, Rijeci i Varaždinu.

Svake se godine organizira preko dvadeset projekata na kojima sudjeluje tisuće studenata iz Hrvatske, ali i cijele regije.

U ovoj epizodi Paula i Stela predstavile su tzv. community projekte studentske udruge eSTUDENT. Na takvim projektima studenti mogu steći vrijedno volontersko radno iskustvo koje im pomaže pri zapošljavanju, a pritom mogu i pomoći nekome jer se radi o društveno korisnim projektima


 
Izrada podcasta ostvarena je u sklopu projekta SIMS –Socijalna inkluzija mladih kroz Studentski.hr, koji udruga Centar za razvoj mladih provodi u partnerstvu s udrugom Pragma, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Dodijeljeno mu je ukupno 1 400 000 kuna.

Za sadržaj ovog podcasta i popratnog tekstualnog sadržaja odgovoran je isključivo Centar za razvoj mladih.
FOTO: STUDENTSKI.HR