LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Na današnji dan

Proslavite Međunarodni dan pasa uz dirljive filmove o čovjekovom najboljem prijatelju

Dobar način za proslaviti Međunarodni dan pasa je opustiti se uz dirljive filmove o čovjekovom najboljem prijatelju. Donosimo ih nekoliko.

Dobar način za proslaviti Međunarodni dan pasa je opustiti se uz dirljive filmove o čovjekovom najboljem prijatelju. Donosimo ih nekoliko.

Na današnji dan, 26. kolovoza, obilježava se Međunarodni dan pasa s ciljem podizanja svijesti o brizi za najboljeg čovjekova prijatelja. Svi koji imaju pse za ljubimce i koji su inače ljubitelji pasa znaju da će psi napraviti pse da svoje vlasnike učine sretnima. 

Podsjećaju nas i da ponekad treba usporiti, a svojom razigranošću i pažnjom smiruju nas i pomažu u stresnim situacijama. Zbog pasa i dugih šetnji mnogi su se doveli u formu, pa ne pretjerujemo kad kažemo da nas psi doista čine boljima i zdravijima

Najbolji način za proslaviti Međunarodni dan pasa je družiti se sa svojim ljubimcem i opustiti se uz dirljive filmove o čovjekovu najboljem prijatelju. Nekoliko njih donosimo u nastavku. 
  • Marley i ja 
Neukrotivi Marley osvojio je srca mladenaca Jenny i Johna, a svojom razigranošću osvojit će i vaše. 

  • Beethoven
Vrijeme je da se podsjetite na najdražeg nam bernardinca uz kojeg smo odrastali. 

 
  • Benji
Zbog originalnog filma o Benjiju, psu iz skloništa za napuštene pse koji spašava dvoje djece, poraslo je udomljavanje pasa. Netflixov remake donosi novu priču. 
 
  • Hachiko: A Dog's Story 
Postoji legenda da je netko pogledao film o Hachiku, a nije zaplakao. No, mi baš i ne vjerujemo u tu legendu. Za sve kojima se žele prisjetiti toga da pas doista jest čovjekov najbolji prijatelj, Hachiko je najbolji podsjetnik. 

FOTO: UNSPLASH