LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
INTELIGENTNI INVESTITOR

Zanimaju te investicije i želiš učiti od stručnjaka? Ugrabi najbolji popust ili sudjeluj u nagradnoj igri i produbi svoje znanje

Na EGMONT-ovom web shopu do uz kod STUDENT20 možete dobiti popust od 20 posto, a na Studentskom.hr možete sudjelovati u nagradnoj igri

Na EGMONT-ovom web shopu do uz kod STUDENT20 možete dobiti popust od 20 posto, a na Studentskom.hr možete sudjelovati u nagradnoj igri

Čitanje sa sobom donosi neporecive benefite, od povećanja vokabulara preko poboljšanja koncentracije pa sve do samopouzdanja koje je rezultat novih spoznaja.

Svjesni toga, možemo se pitati – jesu li knjige najbolja investicija za naš osobni i profesionalni razvoj?

Ulaganje u sebe je nešto čega se nipošto ne smijemo odreći, a ako vas uz to zanimaju i teme investicija, onda EGMONT za vas donosi pravu malu poslasticu!

Na njihovom web shopu uz kod STUDENT20 možete dobiti popust od 20 posto na naslov Benjamina GrahamaInteligentni investitor.

Benjamin Graham najveći je investicijski savjetnik dvadesetog stoljeća, a njegova filozofija investiranja štiti investitore od značajnih pogrešaka i uči ih razvoju dugoročnih strategija. Prvo izdanje iz njegova pera izašlo je još 1949. godina, a strategije koje je još tada predstavio pokazale su ključnima za minimiziranje gubitaka i efikasno upravljanje portfeljem.

Pročitao si ovaj kratki opis i već znaš da je ovo knjiga za tebe, ali baš ovaj mjesec si u škripcu s budžetom?

Onda nas veseli reći da jedan od sretnika do ovog naslova može doći i kroz NAGRADNU IGRU koja će se do kraja trajanja popusta održavati na Facebooku i Instagramu Studentskog.hr.

Kako sudjelovati?

Na Facebooku:

  1. Označi dva prijatelja
  2. Označi sa sviđa mi se Facebook stranicu Puls - Čitaj najbolje i Studentskog.hr

Na Instagramu:

  1. Označi dva prijatelja
  2. Zaprati profil Studentskog.hr i Puls - Čitaj najbolje
FOTO: EGMONT, STUDENTSKI.HR VIA CANVA