LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tjedni program Studija Smijeha

Zaboravite izlazak – provedite četvrtak, petak i subotu u Studiju Smijeha!

U četvrtak poslušajte novi tekst kluba za listopad, u petak možete poslušati o skladnom životu Hrvata i Slovenca, dok u subotu uživajte u one-woman showu Marine Orse!

U četvrtak poslušajte novi tekst kluba za listopad, u petak možete poslušati o skladnom životu Hrvata i Slovenca, dok u subotu uživajte u one-woman showu Marine Orse!

Studio Smijeha poziva da se pridružite njihovom tjednom programu i uljepšate si prvi tjedan faksa!

Svoju kartu možete rezervirati na prastari fiksni telefon 01/5588-980, moderni mobilni uređaj 095/5103-129 ili preko veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr.

Za sve nastupe rezervacije vrijede do 19:45 na dan predstave, a ukoliko otkazujete, to biste trebali učiniti do 18 sati.

ČETVRTAK, 8. 10. u 20:30 – Novi tekst listopad 2015, premijera

Običaj kluba je da se svaki mjesec piše novi tekst. E, pa provjerite što su vam za ovaj mjesec pripremili: Aleks Curać Šarić, Tin Sedlar, Goran Vugrinec, Saša Turković i Tomislav Kozačinski Koza. Upad je 30 kuna.                                                                     

PETAK, 9. 10. u 20:30 – Slovenija vs Hrvatska, stand-up show

Ova dva naroda ne svađaju se samo na Schengenu i u Piranskom zaljevu. Ima borbe i na pozornici.

Sa svojim best-of forama nasmijavaju vas: Vid Valič (Slo), Dušan Tomić (Slo), Tin Sedlar (Hr), Saša Turković (HR) i Marina Orsag (Hr).

Upad za petak je 40 kuna. 

SUBOTA, 10. 10. u 20:30 – "DESETKA" Marina Orsag, one-woman show

Ovdje se ne treba puno napisati u opis. Marina je na sceni već deset godina, ima preko 1700 nastupa, razne nagrade, pokretanje open mic večeri i radionica, organizaciju osam festivala iza sebe, otvaranje ovog kluba i vođenje istog, kreativno osmišljavanje projekata itd.

29. travnja obljetnica je njenog prvog javnog nastupa, ali još smo u "desetoj" godini dana pa smo je nagovorili da još jednom prije isteka 2015. odradi još jednu desetku.

Ne propustite proslavu i odličnu zabavu, a upad je tek 40 kuna.