LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Glazbena poslastica

U Zagreb ponovno dolazi kultna Apocalyptica

Finski velikani ponovno dolaze u Zagreb.

Finski velikani ponovno dolaze u Zagreb.

Finski majstori violončela, Apocalyptica, ponovno dolaze u Zagreb i to u ponedjeljak, 20. siječnja, u zagrebačku Tvornicu kulture.

Debitantski album ovog inovativnog kvarteta pod nazivom Plays Metallica by Four Cellos objavljen je sada već daleke 1996. godine i svojom je fuzijom klasične glazbe i metala označio pravu prekretnicu u povijesti glazbe. Na ovom koncertu predstavit će svoj novi, deveti po redu studijski album pod nazivom Cell-O. Album je objavljen 10. siječnja ove godine pa će zagrebačka publika biti među prvima u svijetu koja će moći uživo čuti novi materijal.

Ako i vas zanima kakvu su nam glazbenu poslasticu pripremili ovi velikani crossover glazbe, svakako dođite u Tvornicu 20. siječnja. Planirano vrijeme početka koncerta je u 20:30 sati. Ulaznice još uvijek možete kupiti po cijeni od 170 kuna, i to u Dirty Old Shopu, Aquarius CD Shopu, Dallas Music Shopu te na svim prodajnim mjestima Eventima, kao i na njihovoj web stranici. Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 200 kuna.

FOTO: PIXABAY