LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Besplatne aktivnosti

U Domu mladih Split ovog mjeseca besplatne radionice i izložba studentskih radova

Tijekom lipnja u Domu mladih Split, nešto online, a nešto uživo održavaju se besplatne aktivnosti na koje su pozvani svi zainteresirani i željni kulture.

Tijekom lipnja u Domu mladih Split, nešto online, a nešto uživo održavaju se besplatne aktivnosti na koje su pozvani svi zainteresirani i željni kulture.

Sve one koji žele začiniti lipanj s malo besplatnih kulturnih aktivnosti obradovat će informacija da se u Domu mladih Split održavaju radionice i izložba studentskih radova.

Dan po dan – mladi u kulturi online

U sklopu te aktivnosti mladi do 25 godina imaju priliku sudjelovati u besplatnim online radionicama DIYaj dan i DANCEaj. Na idućim DANCEaj dan plesnim radionicama, tijekom vikenda 5. i 6, 12. i 13. te 19. i 20. lipnja, učit će se footwork, clubbing i lofting plesni pokreti, stoji u najavi.

U sklopu ciklusa DIYaj dan radionica izrade i dizajna plakata 8. lipnja održat će se još jedna radionica sitotiska. Svi zainteresirani još se mogu priključiti putem online obrasca. Više informacija dostupno je na poveznici i na Facebooku.

MU/FiV

U Galeriji MKC od 9. do 13. lipnja bit će otvorena izložba radova studenata Odsjeka za film i video na Umjetničkoj akademiji u Splitu nastalih u sklopu nastave ljetnog semestra akademske godine 2020/2021.

Izlažu se radovi studenata Ante Bartulina, Anamarije Bogdan, Marite Bulimbašić, Julija Juraga, Lucije Kujundžić, Ane Maslov Sardelić, Jadrana Parunova, Klarise Stanisavljević, pod mentorstvom izv. prof. art. Tonija Meštrovića / asist. Gilda Bavčevića.

Studenti predstavljaju multimedijske radove u vidu audiovizualnih i skulpturalnih medijskih instalacija. Otvorenje je izložbe u srijedu 9. lipnja u 20 sati, a ulaz je slobodan. Detaljnije informacije dostupne su na poveznici.
FOTO: FACEBOOK / PLATFORMA DOMA MLADIH