LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski popusti

„Tuškanac u gostima" nudi besplatne ulaznice za studente 10 zagrebačkih fakulteta!

U dobrim filmskim pričama „Tuškanca u gostima” mogu po pristupačnim cijenama uživati studenti te svi umirovljenici, a čak deset zagrebačkih fakulteta osiguralo je besplatnu ulaznicu za filmove po želji.

U dobrim filmskim pričama „Tuškanca u gostima” mogu po pristupačnim cijenama uživati studenti te svi umirovljenici, a čak deset zagrebačkih fakulteta osiguralo je besplatnu ulaznicu za filmove po želji.

Uviđajući potrebu za većom dostupnošću filmske umjetnosti, ali i promocijom kulture gledanja filma u kino dvoranama, Tuškanac u gostima od ovog mjeseca uvodi popust na ulaznice za studente i umirovljenike. Ulaznicu po pristupačnijoj cijeni od 2,50 eura navedene skupine mogu ostvariti na blagajni kina uz predočenje dokumenta koji potvrđuje status (studente ili umirovljenika), a popust vrijedi za sve filmove.
 


VEZANO: Provjeri odličnu ponudu za studente u ožujku u kinu Tuškanac


 

Studenti ovih fakulteta mogu iskoristiti besplatnu ulaznicu


Osim toga, zahvaljujući podršci čak deset zagrebačkih fakulteta, do kraja ove akademske godine studenti će imati osiguranu besplatnu ulaznicu za filmove po želji. Dovoljno je da dođu 30 minuta prije početka filma i predoče dokaz o studiranju na jednom od fakulteta. Spomenutu pogodnost moći će koristiti studenti sljedećih obrazovnih institucija: Akademija dramske umjetnosti, Akademija likovnih umjetnosti, Muzička akademija, Agronomski fakultet, Arhitektonski fakultet, Ekonomski fakultet, Pravni fakultet, Hrvatski studiji, Grafički fakultet i Sveučilište VERN.
 

Od travnja i u drugim kino dvoranama u Zagrebu


Gostujući program kina Tuškanac trenutno se održava na 3 lokacije u gradu, dok će od travnja sa svojim šarolikim repertoarom ući i u druge kino dvorane zagrebačkih kvartova. Raspored svih projekcija dostupan je na poveznici. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni kina sat vremena prije početka, ali i online putem platforme ulaznice.hr.
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA