LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodni festival kratkometražnog filma

Tabor Film Festival traži volontere

Tabor Film Festival poziva sve zainteresirane volontere da se priključe i sudjeluju u realizaciji 14. izdanja festivala, koji će se održati u dvorcu Veliki Tabor od 7. do 10. srpnja. Prijave su moguće do 20. lipnja.

Tabor Film Festival poziva sve zainteresirane volontere da se priključe i sudjeluju u realizaciji 14. izdanja festivala, koji će se održati u dvorcu Veliki Tabor od 7. do 10. srpnja. Prijave su moguće do 20. lipnja.

Ove se godine održava 14. izdanje Tabor Film Festivala, Međunarodnog festivala kratkometražnog filma, u dvorcu Veliki Tabor od 7. do 10. srpnja. Ako želite posjetiti ovaj filmski festival, a avanturističkog ste duha i želite još više – evo prilike! Organizatori pozivaju sve zainteresirane volontere za pomoć pri realizaciji i organizaciji događaja. Volonteri će raditi na sljedećim sektorima: info pult, ulaz festivala, parking i kamp, dvorac, dvorane za projekcije, backstage hospitality, stagehand, vozač/ica i čišćenje.

Ako ste zainteresirani za volontiranje na ovogodišnjem Tabor Film Festivalu, morate ispunjavati nekoliko uvjeta: punoljetnost, dostupnost tijekom festivala za jednu smjenu dnevno, snalaženje u timskim i individualnim zadacima, marljivost, odgovornost, pouzdanost i točnost, uz solidno znanje engleskog jezika.

Svi volonteri imat će osigurana dva obroka dnevno, bezalkoholno piće tijekom radnog vremena, smještaj i dvije majice. Svi koji savjesno ispune dogovorene obaveze dobit će službenu zahvalnicu kao potvrdu za volontiranje, besplatnu kartu za iduće izdanje Tabor Film Festivala te mogućnost dugoročne suradnje na drugim projektima tijekom godine u organizaciji Udruge Gokul i Hangtime Agencyja.

Prijave se zaprimaju na elektroničku adresu volonteri.tff@gmail.com, a svi zainteresirani u poruci trebaju poslati kratko motivacijsko pismo od 5 do 10 rečenica u kojem će, između ostalog, istaknuti svoja znanja, vještine i iskustvo u prethodnim projektima (ako ga imaju) te zašto bi baš oni trebali biti izabrani u organizacijski tim.

Uz motivacijsko pismo, posebno treba istaknuti osobne podatke (starost, adresa stanovanja, obrazovanje) i kontakte, dodatne napomene, ako ih ima, te jesu li u mogućnosti volontirati u danima neposredno prije i nakon samog održavanja festivala.

Prijave su moguće do 20. lipnja, a organizatori će se s povratnom informacijom o odabiru volontera javiti najkasnije do 30. lipnja. Za sve dodatne upite može se javiti na navedenu elektroničku adresu.

FOTO: FACEBOOK