LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
MJESTO OKUPLJANJA I ZAJEDNIŠTVA

Studenti i djelatnici s riječkog Sveučilišta pozvani da besplatno predstave svoje izložbe

Izložbenim panelima se nastoji poticati razmjenu znanja te mapiranje Kampusa kao mjesta okupljanja i zajedništva.

Izložbenim panelima se nastoji poticati razmjenu znanja te mapiranje Kampusa kao mjesta okupljanja i zajedništva.

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci i ove godine studentima te djelatnicima Sveučilišta daje priliku da prijave izlaganje svojih izložbi na vanjskim izložbenim UNIRI panelima na Kampusu.

Paneli su prethodnih godina već izazvali interes, a do sada je tako izloženo 20-ak različitih izložbi koje su upravo rad studenata te profesora riječkog sveučilišta, a neke od izložbi bile su i gostućujuće.

Kako stoji na stranicama Sveučilišta u Rijeci, izložbenim panelima se nastoji poticati razmjenu znanja te mapiranje Kampusa kao mjesta okupljanja i zajedništva.

Stoga i ove godine pozivaju sve zainteresirane sve da se prijave za izlaganje svojih izložbi na vanjskim izložbenim UNIRI panelima na Kampusu i u 2023. godiniIzložbe prijavljujete putem obrasca, a upute i detalje o prijavi možete pronaći na SKC mrežnoj stranici ili ih preuzeti na poveznici.

Obrazac se ispunjava za rezervaciju termina, a prijave će biti otvorene do rezervacije svih termina. Također, za podršku se možete obratiti i Studentskom kulturnom centru na telefonski broj 051 584 860 ili na e-adrese skc@uniri.hr/ kristina.tolic@uniri.hr.