LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radio Kampus

Splitski sveučilišni radio djelovat će i na svojoj frekvenciji; dobio koncesiju za sljedećih 11 godina

Studenti u Splitu uskoro bi trebali moći slušati svoj radio i putem njegove frekvencije, a ne samo online.

Studenti u Splitu uskoro bi trebali moći slušati svoj radio i putem njegove frekvencije, a ne samo online.

Radio Kampus možete slušati već četiri godine putem istoimene web-stranice, no sada je došao korak dalje. Radio je, naime, prema odluci Vijeća za elektroničke medije dobio radijsku koncesiju na razdoblje od 11 godina.

Tako će Radio Kampus, kako se pohvalilo Sveučilište u Splitu, stati rame uz rame s ostalim svjetskim i hrvatskim sveučilištima koja već duže vremena imaju frekvenciju svojeg radija.

Riječ je inače o projektu udruge Studenti za studente Split i prvenstveno je osmišljen kao prilika za stjecanje znanja, kompetencija i iskustava u svim segmentima radijske djelatnosti, kao što je pripremanje i vođenje radijskih emisija, rad na terenu, montaža, uređivanje glazbe i slične djelatnosti.
– Cilj projekta je osigurati svim studentskim organizacijama Sveučilišta u Splitu, udrugama, studentskim zborovima, ali i studentima pojedincima, medijski prostor koi do sada nisu imali, a u kojem bi mogli besplatno, slobodno i samostalno voditi svoje radijske emisije s ciljem promoviranja obrazovanja, kulture, sporta i drugih studentskih interesa u raznim specijaliziranim emisijama. – stoji u opisu.
Više o radiju koji će svoje ciljeve uskoro moći ostvarivati i putem svoje frekvencije, možete pronaći na poveznici.
FOTO: UNSPLASH