LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljeto u Osijeku

Slavonce ovoga lipnja i srpnja čekaju brojni koncerti popularnih glazbenika

Osijek najavljuje 12 koncerata u ljetnim mjesecima, a među glazbenicima koji će nastupati, između ostalih, pronašli su se: Krankšvester, Vojko V, Hladno pivo, Matija Cvek, Urban, Gibonni i Silente.

Osijek najavljuje 12 koncerata u ljetnim mjesecima, a među glazbenicima koji će nastupati, između ostalih, pronašli su se: Krankšvester, Vojko V, Hladno pivo, Matija Cvek, Urban, Gibonni i Silente.

Želja za povratkom na staro normalno (koliko god se nestvarno čini), popuštanje mjera uslijed povoljnije epidemiološke situacije i sve veća procijepljenost građana rezultirali su najavama koncerata u Slavoniji, točnije u Osijeku. 

Tako će grad tijekom lipnja i srpnja kulturno i turistički obogatiti upravo urbana glazbena scena, nadaju se osječki gradonačelnik Ivan Radić i ravnatelj Kulturnog centra Osijek Ivan Kristijan Majić. Suradnjom Grada, Kulturnog centra i Turističke zajednice grada Osijeka najavljeno je aktivno ljeto, ispunjeno nizom kulturnih, zabavnih i sportskih sadržaja.

12 koncerata odvijat će se na trima osječkim lokacijama: u dvorištu Prehrambeno-tehnološkog fakulteta, u dvorištu Stare pekare te u Novoj rupi. Zbog pridržavanja epidemioloških mjera koncerti će primiti određeni broj ljudi, o čemu ćete pak biti pravovremeno obaviješteni.

U dvorištu PTF-a dočekuju vas Drito (iz Osijeka) – Vojko V, Krankšvester i z++ te Vesna Pisarović. U Staru pekaru dolaze Hladno pivo, Matija Cvek & The Funkensteins (uz gosta Marka Kutlića), Marko Tolja (uz Miju Dimšić), Goran Bare i Majke, Brkovi, Urban, Gibonni i Silente.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 80 kuna, standardna cijena je 100 kuna, a na sam dan koncerta ulaznice su do 150 kuna. U Novoj rupi koncerti su besplatni te će za vas nastupati Atheist Rap i Mašinko, koji zapravo i zatvara cjelokupnu kulturnu i glazbenu manifestaciju.


FOTO: Grad Osijek
 
Ako vam i ovo ne bude dovoljno, iz Grada poručuju kako se radi na organizaciji kulturnih događanja i za drugi dio ljetnih mjeseci, kada će mjere, nadaju se, biti i povoljnije nego sada.
FOTO: PIXABAY