LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Spektakl u Areni

Rasprodana prva predstava mjuzikla Cats u Zagrebu, održat će se i druga

Zbog velikog interesa, organizatori su u dogovoru s produkcijskom kućom The Really Useful Theatre u vlasništvu A. L Webbera dogovorili još jedan termin 23. ožujka, također u Areni Zagreb.

Zbog velikog interesa, organizatori su u dogovoru s produkcijskom kućom The Really Useful Theatre u vlasništvu A. L Webbera dogovorili još jedan termin 23. ožujka, također u Areni Zagreb.

Kao što je bilo i za očekivati, rasprodan je mjuzikl Cats. Prva predstava ovog originalnog mjuzikla s West Enda rasprodana je u točno 14 dana. S obzirom na to da je interes zaista velik, organizatori su u dogovoru s produkcijskom kućom The Really Useful Theatre u vlasništvu A. L Webbera dogovorili još jedan termin 23. ožujka, također u Areni Zagreb.

Ulaznice su u prodaji, cijene su podijeljene u nekoliko kategorija, a ukupan kapacitet je 4000 sjedala:

TRIBINA GORE B: 189 kn i 259 kn

TRIBINA DOLJE B: 329 kn i 399 kn

PARTER: 499 kn

Temeljen na zbirci Old Possum’s Book of Practical Cats,T.s. Elliota, mjuzikl Cats vratio se na West End u prosincu 2014. godine ponovno ujedinivši stari kreativni tim: redatelja Trevora Nunna, pomoćnicu redatelja i koreografkinju Gillian Lynne, dizajnera Johna Napiera i skladatelja Andrew Lloyd Webbera. Nakon druge sezone u London Palladiumu, produkcija kreće na novu turneju 2017. godine Nakon Dubaija, gdje nastupaju 7 dana, u Zagreb dolaze u Arenu prvi put, a prema interesu publike, ovo bi mogao biti The događaj godine 2017.!

Cats, jedan od najdulje izvođenih mjuzikala na West Endu i Broadwayu, svoju je premijeru imao u New London Theatreu 1981. gdje je igrao rekordnih 21. godinu i skoro 9.000 izvedbi. Produkcija je osvojila Olivier nagradu i Evening Standard nagradu za najbolji mjuzikl. Broadwayska produkcija je 1983. Osvojila čak sedam Tony nagrada, a igrala je punih 18 godina.

Nakon svjetske premijere, mjuzikl Cats predstavljen je u više od 30 zemalja, preveden na više od 10 jezika i pogledalo ga je više od 50 milljuna ljudi diljem svijeta. Obje originalne produkcije, Londonska i Broadwayska osvojile su Grammy nagradu. Nezaobilaznu pjesmu Memory otpjevalo je preko 150 glazbenika, od Barbre Streisand i Johnny Mathisa do Liberacea i Barry Manilowa.

Turneja 2016/2017 organizirana je pod produkcijskom kućom The Really Useful Theatre koja je u vlasništvu Andrew Loyd Webbera, a u Zagreb ih dovodi bugarska tvrtka Art BG u suradnji s agencijom Outbox.

 Za dodatne informacije o mjuziklu posjetite službenu internetsku stranicu.