LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodni festival eksperimentalnog filma i videa

Priključite se zabavnom i radišnom timu jednog od najcjenjenijih festivala eksperimentalnog filma u Europi

Želite upoznati nove ljude, uživati u hrpi dobrih filmova, a pritom biti i korisni? Postanite dio festivalskog tima na Međunarodnom festivalu eksperimentalnog filma i videa!

Želite upoznati nove ljude, uživati u hrpi dobrih filmova, a pritom biti i korisni? Postanite dio festivalskog tima na Međunarodnom festivalu eksperimentalnog filma i videa!

Volontiranje je uvijek dobra odluka, tim više ako vas čeka hrpa dobrih filmova! Ovoga puta Festival 25 FPS, Međunarodni festival eksperimentalnog filma i videa, poziva sve zainteresirane volontere da postanu dio njihovog tima jer je upravo volonterska pomoć u zadnjih 11 godina na festivalu bila neprocjenjiva.

Čekaju vas nova prijateljstva i poznanstva, dragi i zanimljivi gosti, uz ono najvažnije: četiri dana kratkometražnog filma, sjajnih eksperimentalnih, inovativnih i umjetničkih filmova iz cijelog svijeta. Pruža vam se jedinstvena prilika da budete dio festivalskog tima jednog od najcjenjenijih festivala eksperimentalnog filma u Europi te dio jedinstvene intimne i dinamične atmosfere, koji se održava na kultnoj lokaciji zagrebačkog Studentskog centra od 29. rujna do 2. listopada.

Uz ostale festivalske poslove, volonteri uređuju festivalski prostor koji svake godine poprima novi izgled, tako da su kreativci koje veseli rad rukama itekako dobrodošli. Potraga se nastavlja i za osobama koje bi pomogle u tome da se međunarodni autori i gosti osjećaju kao kod kuće, ali i osobe koje bi se brinule o tehničkim aspektima u organizaciji projekcija. To je iznimna prilika da se brzo i na jednom mjestu nauči što sve čini filmski festival.

Ako ste otvoreni, organizirani i odgovorni, te govorite bar jedan strani jezik i spremni ste izdvojiti nekoliko sati dnevno tijekom priprema i četiri festivalska dana, a iznad svega volite filmove i njihove eksperimentalne forme, ispunite upitnik i pošaljite ga na adresu: production@25fps.hr. Prijaviti se možete do 10. rujna, a izabrani kandidati bit će obaviješteni do 13. rujna. Dodatne informacije potražite na službenim stranicama festivala. 

FOTO: WIKIPEDIA