LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Audicije za nove članove

Pridružite se Akademskom zboru Palma

AZBSI Palma iz Zagreba poziva vas da im se pridružite u zajedničkom muziciranju. Održavaju polugodišnje audicije u šest termina.

AZBSI Palma iz Zagreba poziva vas da im se pridružite u zajedničkom muziciranju. Održavaju polugodišnje audicije u šest termina.

Akademski zbor Palma početkom svakog novog semestra održava audicije za nove članove. Ako volite pjevati i željeli biste dio svog slobodnog vremena iskoristiti za zajedničko muziciranje, a pritom se i dobro zabaviti, nude vam sljedeće termine audicija:

  • 28. veljače u 19:30
  • 1. ožujka u 12:00
  • 3. ožujka u 19:30
  • 6. ožujka u 19:30
  • 8. ožujka u 12:00.

Jedna je audicija već održana 25. veljače. Audicije se održavaju u pjevaonici u dvorištu Bazilike, na adresi Palmotićeva 31.

AZBSI Palma mješoviti je pjevački zbor koji pjeva klasične duhovne skladbe. Njegovi su članovi najvećim dijelom studenti i radnička mladež. Pjevaju u Bazilici na nedjeljnim misama u 11 sati, a iza sebe imaju i brojne nagrade, uspješne koncerte, gostovanja i projekte diljem Hrvatske i inozemstva.

Za sve dodatne informacije provjerite službenu web-stranicu, Facebook-stranicu, a možete im se javiti i na mail-adresu: azbsi.palma@gmail.com.

FOTO: AKADEMSKI ZBOR „PALMA”