LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Noć za pamćenje

Poznato je tko nastupa na dodjeli Rock&Off nagrada ovog petka!

O partyju dodjele priča se danima, dok ga neki pamte čak i godinama nakon. Ove godine publika će nezaboravan događaj moći pratiti i putem livestreama.

O partyju dodjele priča se danima, dok ga neki pamte čak i godinama nakon. Ove godine publika će nezaboravan događaj moći pratiti i putem livestreama.

Već se po tradiciji nezavisna glazbena novinarska nagrada Rock&Off šestu godinu zaredom vraća u zagrebačku Tvornicu Kulture, a o partyju dodjele priča se danima, dok ga neki pamte čak i godinama nakon.
 
Ne valja zato propustiti takav događaj, a znaju to dobro najpoznatija imena hrvatske glazbene scene, ali i publika koja će i ove godine moći pratiti dodjelu putem livestreama na brojnim portalima i putem Rock&Off weba.
 


VEZANO: Rock&Off: Glasuj za svog glazbenog favorita i osvoji vrijedne nagrade!Veliki i stručni žiri od 90 novinara je svoj posao odradio, a sad je ostalo još samo publici da izglasa svoje favorite i osvoji vrijedne nagrade u glasovanju za Iskonovu nagradu publike za izvođača godine.

Rock&Off, FOTO: Unison/Cepelin media
 

Uz najavljene izvođače dolaze i gosti iznenađenja


Na kultnoj pozornici Tvornici kulture, uz standardno sjajnu produkciju, nastupit će, abecednim redom: Detour, IDEM, Ivana Picek, Jelusick, Klinika Denisa Kataneca, Miach, Natali Dizdar, Reper iz sobe i Zimzelen, ali organizatori su i ove godine morali nadmašiti sami sebe pa će program prije aftera zaključiti gosti iznenađenja! Svi će oni svojim performansima uveličat dodjelu prestižnih nagrada ovoga petka od 20 sati!
 

„Najbolji tulum u gradu" odnosno centralnu dodjelu nagrada moći ćete pratiti putem streama nagrade Rock&Off koji će biti aktivan od 19:30 sati.

Sve nominacije za šesto izdanje nagrade Rock&Off provjerite ovdje.
 
Sve ostale novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web stranici ili na Rock&Off Facebook stranici. Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison, uz Iskon kao glavnog sponzora.
FOTO: UNISON/CEPELIN MEDIA, ILUSTRACIJA