LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kultura i umjetnost

Povodom Noći muzeja Arheološki muzej priprema virtualni i stvaran program

AMZ Virtualni muzej pruža niz zanimljivih sadržaja, kao što je to virtualna šetnja stalnim postavom, ali i virtualne izložbe.

AMZ Virtualni muzej pruža niz zanimljivih sadržaja, kao što je to virtualna šetnja stalnim postavom, ali i virtualne izložbe.

U Noći muzeja 2022. u petak, 28. siječnja, Arheološki muzej u Zagrebu za publiku je pripremio program sa stvarnim i virtualnim sadržajima. 
 
U Galeriji AMZ, Pavla Hatza 6, od 12 do 24 sata posjetitelji mogu razgledati gostujuću izložbu Ivan Meštrović – portreti suvremenica i suvremenika.

Na mrežnim stranicama muzeja u Noći muzeja 2022 u AMZ Virtualnom muzeju publika će moći pristupiti novim sadržajima od kojih se izdvaja virtualna izložba Mumije – virtualni stari Egipat, vizualizacije pretpovijesnih krajolika Viškovaca i Kaptola i rutu Put neandertalaca u Hrvatskoj i nove 3D-modele arheoloških predmeta.

AMZ Virtualni muzej pruža niz zanimljivih sadržaja, kao što je to virtualna šetnja stalnim postavom, virtualne izložbe, vizualizacije nastale tehnologijama virtualnih i proširenih stvarnosti kao nove metode prezentacije arheoloških krajolika, 3D-modeli arheoloških predmeta, vodiči kroz stalni postav, projekt Zagreb dok ga još ni bilo, zanimljivosti iz numizmatike, filmovi i zabava za najmlađe.
FOTO: UNSPLASH