LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filmske večeri ANTIFJAKA

"Pervertitov vodič kroz ideologiju"

Uživajte u Coca-Coli, kokicama i vlastitoj ideologiji!

Uživajte u Coca-Coli, kokicama i vlastitoj ideologiji!

Antifjaka je klub studenata i studentica sociologije u Zadru koji se bavi animacijom studentskog života, promocijom i poticanjem kulturnih i društvenih događaja te poticanjem stručnog mišljenja i primjene naučenog na polju sociologije. Antifjaka potiče i promicanje sociologije kao struke i unaprijeđivanje studija sociologije na Sveučilištu, također se zalažu i za puno proširivanje studentske slobode i studentskih prava, u čemu surađuju s ostalim studentskim organizacijama.
Sutra, 14. 2., u studentskom klubu "Božo Lerotić" s početkom od 18 do 20:30 sata prikazivati će se film "Pervertitov vodič kroz ideologiju" iz 2012. godine  Radi se prvom filmu iz ciklusa ovomjesečnih projekcija Antifjake, posljednjoj filmskoj inkarnaciji (in)famoznog kulturalnog teoretičara Slavoja Žižeka.

Antifjaka poručuje:

Zašto smo danas prisiljeni jesti iz ideoloških kontejnera konzumerističkog društva? Što je to diktatorsko u liberalnoj demokraciji? Kakav anti-metafizički poučak skriva Kinder jaje? Kakav je odnos privatnih fantazija pojedinca i kolektivnih ideoloških narativa? Zašto smo odgovorni za svoje snove? Interpelirajte se - stavite svoje kritičke naočale i zavirite u naličje slobode – uživajte u Coca-Coli, kokicama i vlastitoj ideologiji! 


 

FOTO: FACEBOOK