LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Swipe desno

Novi Netflixov hit – „Varalica s Tindera”

Donosimo recenziju novog Netlixovoa dokumentaraca „Varalica s Tindera”: Dobrodošli u svijet snova, luksuza, obmane i prevare. Vežite se, polijećemo!

Donosimo recenziju novog Netlixovoa dokumentaraca „Varalica s Tindera”: Dobrodošli u svijet snova, luksuza, obmane i prevare. Vežite se, polijećemo!

Varalica s Tindera trenutno je jedan od najpopularnijih dokumentaraca po gledanosti na Netflixu. Riječ je o istinitom događaju, koji se fokusira na priče triju žena: Cecilie Fjellhoy, Pernille Sjöholm i Ayleen Charlotte. Naime, sve tri nasjele su na prevaru izraelskog prevaranta Simona Levieva.

Leviev se predstavljao se kao uspješan čovjek i sin miljardera Lev Levieva, trgovca dijamantima. U početku je Leviev sve prevarene žene vodio na luksuzne spojeve i događaja, putovali su na razne destinacije privatnim avionom te su odsjedali u luksuznim hotelima diljem Europe.

Nakon što bi pridobio njihovo povjerenje, slao im je poruke da je u nevolji i od njih tražio velike svote novca. S obzirom na to da taj novac nikad nije vraćao, žrtve njegove prevare uskoro bi otkrile tko je zapravo Leviev. Svjesne prevare, Cecilie, Pernille i Ayleen odlučuju se udružiti i traže način na koji bi ispravili počinjenu nepravdu.

Dokumentarac je intrigantan i jedan od glavnih savjeta koji se može izvući iz njega je da nikad nemojte slati novac osobi koju ste upoznali na internetu. I za kraj, postavlja se pitanje u kojoj mjeri je istinita izreka sve se vraća, sve se plaća? Pogledajte Varalicu s Tindera i odlučite sami.

FOTO: UNSPLASH