LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
FAK poziva na prijavu

Natječaj za najbolju recenziju “Matej Lovrić”

Filmski portal Fak.hr drugu godinu zaredom raspisuje natječaj za najbolju recenziju ''Matej Lovrić'' u sjećanje na kolegu recenzenta. Kako sudjelovati i koji je nagradni fond saznajte u sljedećim redovima.

Filmski portal Fak.hr drugu godinu zaredom raspisuje natječaj za najbolju recenziju ''Matej Lovrić'' u sjećanje na kolegu recenzenta. Kako sudjelovati i koji je nagradni fond saznajte u sljedećim redovima.

Filmski portal Fak.hr drugu godinu zaredom raspisuje natječaj za najbolju recenziju ''Matej Lovrić'' u sjećanje na kolegu recenzenta.

Tko može sudjelovati na natječaju?

Na natječaju mogu sudjelovati svi pojedinci koji se filmskom kritikom ne bave profesionalno, a svaki autor može poslati jednu recenziju, zaključno sa 31. ožujkom. Recenzija mora biti duljine između 500 i 1200 riječi, a šalje se na mail recenzije.fak@gmail.com uz ime, prezime i mjesto prebivališta.

Što se smije recenzirati i tko će pregledavati radove?

Recenzirati se može bilo koji domaći ili strani film, uključujući animirane i dokumentarne filmove. Osim tri FAK-ovca, žiriju su se ove godine priključili poznati hrvatski redatelj i scenarist Ivan Goran Vitez, filmski kritičar Damir Radić te književnik i profesor Franjo Janeš. Tri najbolje filmske kritike bit će objavljene na portalu, a rezultati natjecanja bit će poznati polovicom travnja.

Koji je nagradni fond?

Ove godine pokrovitelji natječaja su Cineplexx, Carta Magica, Profil, Themebags i Continental Film. Prvonagrađena osoba dobit će besplatnu godišnju kartu za Cineplexx, društvenu igru Game of Thrones, jednu od tri ponuđene knjige po izboru iz Profila, unikatnu platnenu torbu s filmskim motivom, četiri kino ulaznice za ''Čudesnog Spidermana 2'', knjigu ''Čerupanje feniksa'' autora Franje Janeša, FAK-ovu majicu i kompletne sezone Fireflyja. Drugo- i trećenagrađena osoba dobijaju također jednu knjigu po izboru iz Profila, 4 kino ulaznice, FAK-ovu majicu i filmski USB.

Ako vas ovo nije zainteresiralo, ne znamo što će! U svakom slučaju, za više informacija usmjerite se na FAK-ov portal, a mi vam želimo puno uspjeha!

FOTO: FAK