LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tisuću riječi, jedna fotografija

Fotografski natječaj „Smiješak... čitajte!” namijenjen je promoviranju čitanja, sudjelovati mogu svi

Natječaj je otvoren od 1. srpnja do 25. kolovoza, a sudjelovati mogu svi. U nastavku donosimo detalje i poveznicu za prijavu na natječaj.

Natječaj je otvoren od 1. srpnja do 25. kolovoza, a sudjelovati mogu svi. U nastavku donosimo detalje i poveznicu za prijavu na natječaj.

Uz misao vodilju Tisuću riječi, jedna fotografijaHrvatsko čitateljsko društvo raspisalo je natječaj Smiješak... čitajte! čiji je cilj promocija književnosti i čitanja putem fotografije na, kako navode organizatori, pozitivan, zabavan, pa čak i humorističan način. Natječaj je otvoren od 1. srpnja do 25. kolovoza, a sudjelovati mogu svi fotografi amateri bez obzira na dob. 

Autori svoje fotografije trebaju prijaviti u digitalnom obliku, fotografirane mobitelom, fotoaparatom ili nekim drugim uređajem, a pravila za prijavu, kao i poveznica za prijavu, nalaze se na službenoj stranici natječaja

Radovi, ističu organizatori, trebaju prikazivati osobu koja čita knjigu, slikovnicu, časopis, slikovnicu, novine, strip, elektroničku knjigu... Po završetku natječaja izabrat će se tri najuspješnije fotografije koje će biti objavljene 8. rujna na Međunarodni dan pismenosti, čime organizatori žele doprinijeti njegovoj proslavi. 
FOTO: PIXABAY