LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
More knjiga na Zrinjevcu

Ljetni ambijent najzabavnije zagrebačke plaže upotpunjuje više od 200 besplatnih naslova

Osim odličnih knjiga, glazbe i filmskih naslova, posjetitelji će moći uživati i u posebnoj ponudi koktela, naslovljenih uspješnicama Lumen izdavaštva „Stephena Kinga“ ili „Bridget Jones“.

Osim odličnih knjiga, glazbe i filmskih naslova, posjetitelji će moći uživati i u posebnoj ponudi koktela, naslovljenih uspješnicama Lumen izdavaštva „Stephena Kinga“ ili „Bridget Jones“.

Izdavačka kuća Lumen i ove godine, na sreću svih zaljubljenika u knjige i čitanje, na Zrinjevac vraća najpopularniju i najzabavniju zagrebačku plažu. Svi će zainteresirani posjetitelji moći već od ponedjeljka, 3. srpnja, uz više od 200 besplatnih naslova i bogatu popratnu ponudu, svakoga dana od 10 sati do 23 sata uživati u ljetnoj oazi u samome centru Zagreba. Idealnu priliku za opustiti se i otploviti u neki drugi svijet posjetitelji će imati sve do nedjelje 9. srpnja.

Ovogodišnje izdanje obilovat će brojnim iznenađenjima i novitetima. Tako će izgled i uređenje plaže, za što su zaslužne mlade produkt i grafičke dizajnerice Laura Mrkša i Anta Bučević, biti u znaku džungle te će se prostirati na više od 300 m². Upravo džungla simbolizira divljinu i slobodu u kojoj će se tijekom trajanja manifestacije moći u čitanju i svojoj mašti izgubiti svi posjetitelji.

FOTO: Lumen

Tijekom čitavog tjedna posjetitelji će tako moći uživati u jedinstvenom ljetnom ambijentu plaže sa svim popratnim ljetnim sadržajima – koktelima, ležaljkama, pijesku, besplatnim naslovima na hrvatskom i engleskom jeziku nadohvat ruke, novoobjavljenim naslovima ali i prigodnim popustima na sve naslove koji će se moći kupiti na zagrebačkom Zrinjevcu.

Uz cjelodnevni program, Afterwork bookclub s posebnim popustima ili djela mladih umjetnika koji će u petak, svaki kroz svoj medij pokazati što za njih predstavlja čitanje, ovogodišnje će More knjiga biti prava kulturna poslastica. Posjetitelji će također imati priliku poslušati jungle jazz koncert uz Harry Gustavsson trio, uživati čak dva dana u ljetnom Somersby Sunset partyju, a za srijedu navečer sprema se i filmsko iznenađenje u suradnji s Motovun film festivalom.

– Cilj Mora knjiga je promovirati čitanje i ljubav prema svijetu knjiga. Nadamo se da će ove godine, kao i prošlih, More knjiga postati najpoželjnija ljetna gradska destinacija te mjesto na kojemu će svi posjetitelji imati priliku barem na trenutak zakoračiti u čaroban svijet knjige. Ovogodišnje More knjiga obilježit će i pokretanje jedinstvenog projekta promocije kulture čitanja u Hrvatskoj – Facebook reading challenge – u kojem će moći sudjelovati svi zainteresirani ljubitelji knjiga i oni koji će to tek postati, gdje god se nalazili. – rekla je Ana Marija Žužul, organizatorica Mora knjiga.

Osim odličnih knjiga, glazbe i filmskih naslova, posjetitelji će moći uživati i u posebnoj ponudi koktela, naslovljenih uspješnicama Lumen izdavaštva Stephena Kinga ili Bridget Jones, posebnom Somersby koktelu i slasticama poznate zagrebačke ugostiteljske scene.

Novosti pratite na Facebook događaju.

FOTO: LUMEN