LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za sve ljubitelje knjiga i životinja

Kupnjom knjige pomažete napuštenim životinjama

Knjigoljupci, 30. lipnja navratite u Booksu, odaberite knjigu za plažu i pomognite četveronožnim prijateljima da prežive ljeto u gradu.

Knjigoljupci, 30. lipnja navratite u Booksu, odaberite knjigu za plažu i pomognite četveronožnim prijateljima da prežive ljeto u gradu.

Svi knjigoljupci koji se 30. lipnja nađu u Zagrebu zahvaljujući udruzi za zaštitu životinja Futura u Booksi se mogu opskrbiti štivom za ljeto i pritom pomoći napuštenim životinjama.

– Nažalost, baš je ljeto doba kada puno ljudi odluči kako više ne žele svoje ljubimce i ostave ih na cesti, pa je izvjesno kako će Futura i ove sezone imati puno posla... – naglasili su organizatori.

Ovaj događaj nije prvi takav u suradnji Future i Bookse. Dosad su organizirali već osam akcija kojima su knjigoljupci udomljavanjem knjiga dobili priliku pomoći životinjama.

Ne sumnjamo da svi već imate svoje must read popise. Ako ih još sastavljate, provjerite naše preporuke i vruće naslove za ovo ljeto. Uvjereni smo da ćete zanimljiva štiva pronaći i u Booksi. Iz Future obavještavaju kako su prikupili nove naslove:

– Knjiga ima svih žanrova, starih, novih, na hrvatskom i na stranim jezicima. Osim knjiga, bit će tu i nakit za ljetno kićenje, mace na platnu i creskom kamenju koje je oslikala Koraljka Polaček i fora majice.

Svatko može pronaći nešto po svom ukusu, iako to pada u drugi plan. Glavni je cilj pomoći napuštenim životinjama da prežive ovo ljeto u gradu, što možete vrlo jednostavno: donacijom od 10 kuna za pojedinu knjigu i/ili malo većim iznosom za nakit ili majicu. 

Svi ste pozvani i dobrodošli, a za više informacija događaj pratite i na Facebooku.

FOTO: PIXABAY