LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga CINAZ

Književna večer s Ninom Buljat

U sklopu manifestacije „Knjiška posvuduša”, klub mladih KLOOZ ugostit će mladu zadarsku učenicu Ninu Buljat.

U sklopu manifestacije „Knjiška posvuduša”, klub mladih KLOOZ ugostit će mladu zadarsku učenicu Ninu Buljat.

Zadarski Klub mladih KLOOZ ovaj će tjedan u sklopu svoje manifestacije „Knjiška posvuduša” ugostiti mladu zadarsku učenicu Ninu Buljat

Nina Buljat pohađa srednju školu za Primijenjenu umjetnost i dizajn u Zadru. Pisanjem se bavi od 11. godine, a osim slikanja, strast je pronašla i u pisanju jer joj, kako sama kaže, pomaže izraziti emocije.

Nina piše kratke priče. Teme su joj inspirirane životom, a nadahnjuju je pisci kao što su Antun Branko Šimić i Fjodor Mihajlovič Dostojevski. Za sebe kaže kako voli rad i komunikaciju s ljudima. Želja joj je baviti se novinarstvom.

Svi su pozvani na književnu večer u srijedu, 20. svibnja u  19 sati  u prostorijama Udruge CINAZ (Providurova palača). Doznajte koju životnu poruku želi poslati mlada Nina svojim zanimljivim kratkim pričama! 

Inače, „Knjiška posvuduša” naziv je za književna događanja u klubu mladih KLOOZ kojima je cilj afirmirati zadarske pisce i pjesnike te potaknuti mlade na posjećivanje književnih večeri koja mogu biti mjesta zabavnog i ugodnog druženja.

Za sve posjetitelje organizira se nagradna igra!