LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dramska sekcija KSET-a

Intrigantna predstava o kultu muškaraca

Duhovita predstava pruža suosjećanje svim muškarcima koji se iz dana u dan trude udovoljiti svojim ženama, a ipak su, često, daleko od toga nekoliko svjetlosnih godina.

Duhovita predstava pruža suosjećanje svim muškarcima koji se iz dana u dan trude udovoljiti svojim ženama, a ipak su, često, daleko od toga nekoliko svjetlosnih godina.

Dramska sekcija KSET-a ovog četvrtka, 19. svibnja u 20 sati u prostorima KSET-a (Unska 3) organizira predstavu intigrantnog naziva Kako ubiti supruga ili Kronološki prikaz netrpeljivosti od strane inferiornijeg spola.

Da su muškarci dominantniji od žena u svemu, poznato je oduvijek. Čak i u kineskoj filozofiji žena predstavlja sve negativno i tamno (YIN), dok je muškarac taj koji je optimist i romantik (YANG). Kako se uopće protiviti nauku naroda koji nam je dao temelje moderne medicine, aeronautike, bibliotekarstva? U ova moderna vremena, kada se sve klasične vrijednosti preispituju, kult muškarca doveden je u pitanje do te mjere da svaki dobri, brižni i, prije svega, inteligentni muškarac mora strahovati za vlastiti život od ruke nemilosrdnih žena koje odbijaju priznati inferiornost, iako je ona neminovna.

Kako su se žene odlučile sukobiti sa svojim dobročiniteljima i kako je netrpeljivost rasla kroz stoljeća možete pogledati u predstavi u kojoj će mužjaci dramske sekcije riskirati život kako bi se podigla razina svijesti ugroženosti i solidarnosti među muškarcima diljem svijeta.

Cijena ulaznice iznosi 10 kuna. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn). Detaljnije informacije možete pronaći na Facebook stranici događaja.

FOTO: FACEBOOK