LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
12. Magfestival Split

I ovog tjedna možete osvojiti ulaznice za koncerte na MAGFestivalu!

U suradnji s Udrugom mladih glazbenika MAG čitateljima portala Studentski.hr dijelimo ulaznice za koncert MAG Papandopulijada 2 posvećen Borisu Papandopulu te za koncert Dua Foyle/Poizat.

U suradnji s Udrugom mladih glazbenika MAG čitateljima portala Studentski.hr dijelimo ulaznice za koncert MAG Papandopulijada 2 posvećen Borisu Papandopulu te za koncert Dua Foyle/Poizat.

Do 5. rujna u Splitu se održava 12. MAGfestival, međunarodni festival komorne glazbe. Festival organizira Udruga mladih akademskih glazbenika MAG, a od ove godine suorganizator je Hrvatski dom Split. Kao i prijašnjih godina, MAGfestival daje izniman doprinos promociji hrvatskog glazbenog stvaralaštva, a ove su godine mladi glazbenici pripremili pet koncerata vrhunskih domaćih i inozemnih izvođača.
 



U suradnji s Udrugom mladih glazbenika MAG čitateljima portala Studentski.hr dijelimo ulaznice za ovotjedne koncerte: 
  • MAG Papandopulijada 2, utorak, 31. kolovoza, u 20 sati (Hrvatski dom Split) 
  • Duo Foyle/Poizat, nedjelja, 5. rujna, u 20 sati (Hrvatski dom Split).
MAG Papandopulijada koncert je posvećen jednom od najvažnijih hrvatskih skladatelja Borisu Papandopulu, čiju 125. godišnjicu rođenja i 30. obljetnicu smrti obilježavamo ove godine. Program koncerta dostupan je na poveznici, a njegov će opus izvesti mladi splitski glazbenici. 
 
Ulaznice možete osvojiti i za koncert dua Foyle/Poizat koji čine Michael Foyle, svjetski priznati violinist koji iza sebe ima zavidnu karijeru na najpoznatijim svjetskim pozornicama i Francois-Xavier Poizat, pijanist jednakog kalibra koji je svirao s najpoznatijim svjetskim orkestrima. Foyle i Poizat izvest će Debussyja, Ravela, Francka i Saint-Saënsa, a detaljan program dostupan je na poveznici.

Za svaki koncert dijelimo dvije ulaznice, a kako biste osvojili ulaznicu za sebe i još jednu osobu, potrebno je ostaviti komentar ispod objave ovog članka na Facebook stranici portala Studentski.hr te napisati na koji koncert želite. Igramo se do utorka, 1. rujna, u 12 sati, a onda nasumično biramo sretne dobitnike!
FOTO: UDRUGA MAG