LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Film o mladima i za mlade

„Frka” je završila sa snimanjem; poznato kad kreće distribucija u kinima

Nakon završetka snimanja slijedi postprodukcija filma, a očekuje se da bi film mogao doći u kina 2023. godine.

Nakon završetka snimanja slijedi postprodukcija filma, a očekuje se da bi film mogao doći u kina 2023. godine.

Osijek je od 3. kolovoza bio mjesto snimanja Frke, domaćeg filmskog projekta kojim se želi prikazati noćni život mladih.

Nakon nešto više od 30 dana ispunjenih brojnim filmskim pothvatima snimanje se privelo kraju. Mladu je filmsku ekipu bilo moguće vidjeti na raznim osječkim lokacijama tijekom noćnih sati kako neumorno rade na izazovnom projektu.
 


VEZANO: Započelo je snimanje filma: „Frka” je stigla u Grad na Dravi


 

Završetkom snimanja završila je i sama produkcija filma, a ono što slijedi jest postprodukcija – od priprema materijala za montažu do filmske distribucije na festivalima te same kinodistribucije, za sada očekivane početkom 2023. godine

– Frka je jedan od dokaza da, koliko god bilo izazovno, sve se može ostvariti ukoliko se posveti dovoljno vremena, truda, ali prije svega – ljubavi. Nije ni upitno kako je ovaj projekt uspio povezati mlade talentirane ljude iz Hrvatske i drugih zemalja iz čega je, usprkos jezičnim barijerama, stvoreno jedno novo prijateljstvo. Ponosni smo na ono što su uspjeli realizirati i sami nestrpljivo iščekujemo svoj rad pogledati u kinima. – poručila je filmska ekipa. 

FOTO: JOSIP REBOLJ / FRKA