LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ponovno okupljanje omiljene glumačke postave

Ekipa serije „Prijatelji“ u veljači ponovno na okupu

Čitava glumačka postava „Prijatelja“ okupit će se ove veljače na svojoj nekadašnjoj televizijskoj mreži NBC, kako bi odali počast redatelju Jamesu Burrowsu.

Čitava glumačka postava „Prijatelja“ okupit će se ove veljače na svojoj nekadašnjoj televizijskoj mreži NBC, kako bi odali počast redatelju Jamesu Burrowsu.

Trenutak koji smo čekali više od 11 godina napokon je stigao. Čitava glumačka postava Prijatelja okupit će se ove veljače na svojoj nekadašnjoj televizijskoj mreži NBC, donosi TVLine.

Prijatelji će se ujediniti kako bi odali počast redatelju Jamesu Burrowsu, koji je u studenome režirao svoju tisućitu epizodu. Od tih 1000 epizoda, režirao je 15 epizoda Prijatelja. Počast ovom legendarnom redatelju odat će i glumci iz drugih serija koje je režirao. Tako će se osim Prijatelja, ponovno ujediniti glumci iz serija Will i Grace, Kafić Uzdravlje i Frasier.

Svi oni bit će dijelom specijalne emisije koja će trajati dva sata. Emisija će se snimati krajem ovoga mjeseca u Los Angelesu, a prikazat će se 21. veljače na NBC-u. U emisiji će se pojaviti i glumci iz serija Teorija velikog praska te Mike i Molly.

No, nama je ipak najuzbudljivija vijest ponovno okupljanje Prijatelja. Zamislite samo! Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer u ovoj posebnoj emisiji zajedno će se prisjetiti dobrih starih vremena. U međuvremenu, prisjetimo se nekih od najboljih trenutaka naše i vaše omiljene serije.

FOTO: TUMBLR/MYTROUBLE MIND