LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izložba fotografija studenata Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu

Dođite na „Ispit“ u Galeriju SC

''Ispit 2013.'' naslov je izložbe studenata diplomskog studija fotografije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, a možete ju pogledati u Galeriji SC do 28.rujna. 

''Ispit 2013.'' naslov je izložbe studenata diplomskog studija fotografije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, a možete ju pogledati u Galeriji SC do 28.rujna. 

Izložba fotografija studenata prve godine diplomskog studija fotografije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu postavljena je u Galeriji SC pod nazivom Ispit 2013. Fotografije možete pogledati svakim radnim danom od 12:00 do 20:00 sati, te subotom od 10:00 do 13:00 sati sve do 28. rujna. 

Izložba je rezultat cjelogodišnjeg rada na temi po vlastitom izboru, a svojim autorskim serijama fotografija predstavili su se Igor Ilić, Tjaša Kalkan i Marina Paulenka

Igor Ilić nazvao je svoju seriju fotografija Millennials/Generacija Y 2013, što je naziv za skupinu ljudi rođenih između 1980. i 2000., a koja je često spominjana kao sljedeća značajna generacija. Opisuju ih kao lijene, razmažene, materijalistički orijentirane i besposlene mlade ljude.

Tjaša Kalkan je, u seriji Crne pruge tigra, manipulacijom snimljenih fotografija umnožavala i rekonstruirala prostor naglašavajući bizarnost životinjskih nastambi i propitujući time njihovu autentičnost, pa i sam smisao.

Marina Paulenka dokumentarnim projektom Svjedoci prikazuje život vjerske zajednice Jehovinih svjedoka u Hrvatskoj. 

Organizator izložbe je Katedra za fotografiju, a mentorstvo potpisuju prof. Sandra Vitaljić i umj. asis. Jelena Blagović.

Ulaz je slobodan!

 

FOTO: IGOR ILIĆ