LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Književni susret s Leom Brezar

Cassiusova Škrabica otkriva ljepotu pisane riječi

Društvo studenata kroatologije „Cassius” organizira još jedan u nizu književnih susreta s hrvatskim piscima. Ovog će puta svoj rad predstaviti Lea Brezar, nova nada hrvatske književne scene.

Društvo studenata kroatologije „Cassius” organizira još jedan u nizu književnih susreta s hrvatskim piscima. Ovog će puta svoj rad predstaviti Lea Brezar, nova nada hrvatske književne scene.

Studenti kroatologije na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu dugi se niz godina okupljaju u svojoj udruzi, gdje kroz različite aktivnosti njeguju vrijednosti svakog aspekta hrvatske kulture. Jedna je od takvih aktivnosti i književni susret s hrvatskim piscima i spisateljicama kroz koji mogu učiti i oplemenjivati se novim saznanjima, iskustvima i primjerima iz hrvatske književnosti.

Upravo takav susret sljedećega petka, 24. ožujka, organizira Društvo studenata kroatologije „Cassius”. Ovaj se put s njime susreće novija hrvatska spisateljica Lea Brezar, koja odnedavno iznenađuje hrvatsku književnu scenu. Na Dan žena promovirala je svoj roman prvijenac, a prethodno je javnosti plasirala i poetska djela, dječju priču, priručnike o poslovanju i preživljavanju. Raznolike književne vrste tek su dio njezine svestranosti, jer svoju kreativnu inspiraciju također ostvaruje i u marketinškoj agenciji Dhar media, koju je pokrenula sa svojim suprugom. Lea Brezar specifična je i u promociji svojih pisanih riječi, a o svemu će tome razgovarati na književnom susretu sa studentima i ostalim zainteresiranima.

Iz priručnika o preživljavanju, Lea Brezar; Izvor: Facebook Lea Brezar

Oni koji žele saznati nešto više o samoj spisateljici, čuti pokoji njezin stih i svakako se dobro provesti u opuštenom razgovoru, mogu se priključiti Škrabici pisane riječi u petak, 24. ožujka u 19 sati. Posjetitelje će ugostiti Verde caffe & brunch u Martićevoj ulici u Zagrebu, a ulaz je na događaj besplatan.
 
 
Škrabica pisane riječi, Lea Brezar; IZVOR: Lea Brezar
FOTO: LEA BREZAR