LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tebe tražimo

Želiš raditi u komunikacijskoj industriji? U tijeku su prijave za praksu

Centar za razvoj mladih do 31. svibnja u 23:59 zaprima prijave za obavljanje prakse na pozicijama suradnika u marketingu, odnosima s javnošću te multimediji i dizajnu.

Centar za razvoj mladih do 31. svibnja u 23:59 zaprima prijave za obavljanje prakse na pozicijama suradnika u marketingu, odnosima s javnošću te multimediji i dizajnu.

Komunikacijska industrija primamljiva je mnogim mladima kao područje za razvoj karijere. Privlači ih dinamičnost i obilje kreativnosti koje obavljanje poslova u njezinu sklopu iziskuje, kao i izostanak bilo kakve monotonije. 

Stjecati iskustvo u području komunikacija poželjno je za sve one koji si u njemu žele što prije osigurati radno mjesto. Iz tog razloga Centar za razvoj mladih u ovome trenutku zaprima prijave studenata i mladih za obavljanje volonterske prakse na pozicijama suradnika u marketingu, odnosima s javnošću te multimediji i dizajnu. 

Suradnici u marketingu osmišljavaju i provode kampanje za promociju CERM-ovih projekata. Volonteri u ovom području imaju niz ideja, vole sve što je digitalno i koriste se alatima poput Google Analyticsa, Mail Chimpa i drugih. U Udruzi dobivaju početno znanje o internetskom marketingu, a radom na stvarnim projektima kontinuirano nadograđuju stečene vještine.

PR-ovci kroz svoje aktivnosti osmišljavaju i provode projekte i događaje za studente i mlade, pomno planirane i komunicirane prema svojoj ciljnoj skupini. Za svaki od projekata suradnici obavljaju temeljne PR-aktivnosti, poput pisanja plana/strategije, kreiranja i slanja priopćenja i poziva za medije, gostovanja u medijima, praćenja objava i pisanja izvještaja.

Kada spominjemo multimediju i dizajn, onda mislimo na različite kreativce poput grafičkih dizajnera, fotografa, snimatelja i video editora. Suradnici u tim područjima brinu o bazi fotografija našega portala Studentski.hr, snimaju i fotkaju sva događanja u udruzi CERM te osmišljavaju vizualna rješenja za sve naše projektne aktivnosti. Volonteri ovdje stječu osnove fotografiranja, snimanja i montiranja video sadržaja, koriste razne Adobe alate potrebne za grafički dizajn i sl.

Prijave za praksu otvorene su do nedjelje, 31. svibnja 2020 u 23:59, a zaprimaju se na e-mail adresi tebe.trazimo@cerm.hr. U prijavi je potrebno poslati životopis (obvezno s kontakt-podacima), motivacijsko pismo i naznaku pozicije za koju se kandidat prijavljuje. Sve dodatne informacije nalaze se na CERM-ovoj stranici Tebe tražimo
FOTO: PIXABAY