LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
POREMEĆAJI U PROMETU

Zbog nevremena koje je zadesilo Zagreb neke autobusne linije prometovat će nešto izmijenjenim trasama

Nadležne službe trenutno rade na rješavanju problema kako bi se promet normalizirao u što kraćem roku, a već sada tramvajske linije prometuju uobičajenim trasama.

Nadležne službe trenutno rade na rješavanju problema kako bi se promet normalizirao u što kraćem roku, a već sada tramvajske linije prometuju uobičajenim trasama.

Uzrokovano nevremenom koje je zadesilo naš grad, javni gradski prijevoz suočava se s nekim izmjenama na tramvajskim i autobusnim linijama. Nadležne službe trenutno rade na rješavanju problema kako bi se promet normalizirao u što kraćem roku, a već sada tramvajske linije prometuju uobičajenim trasama.

To će olakšati kreatne stanovnika grada, međutim u autobusnom prometu postoje određene izmjene na nekim linijama:

Linija 102 (Britanski trg - Mihaljevac) vozi preko Pantovčaka, omogućavajući putnicima povezivanje središnjeg dijela grada s Mihaljevcem.

Linija 130 (Črnomerec - Borčec) skraćena je do Rušiščaka, što može utjecati na putnike koji su planirali koristiti tu liniju za prijevoz do Borčeca.

Linija 146 (Jankomir - Reljkovićeva) također prometuje djelomično izmijenjenom trasom u zoni Prilaza baruna Filipovića, što će utjecati na putnike u tom području. Molimo putnike da prate obavijesti o privremenim izmjenama ruta kako bi na vrijeme planirali svoje putovanje.

Posebno, autobusna linija 109 koja ide iz Dugava prema Črnomercu prometuje Cankarovom ulicom, što će osigurati alternativni prijevoz za putnike na toj ruti.

Nažalost, linija 139 (Reljkovićeva - Jelenovac) bit će u prekidu od 6 sati zbog stabla koje je palo na kolniku, što je stvorilo opasnost za siguran promet autobusa.

Ista situacija odnosi se na liniju 140 za Sljeme, koja će također biti u prekidu zbog opasnosti uzrokovane stablom na kolniku. Nadležne službe već rade na uklanjanju prepreke i obnovi normalnog prometa na ovim linijama.

Nadalje, žičara Sljeme danas neće biti u prometu zbog stabla koje je palo na gornju postaju. Tim stručnjaka trenutno obavlja pregled cijele trase kako bi se osigurala sigurnost putnika prije nego što se žičara ponovno stavi u funkciju.
 

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA