LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Svi materijali ostaju dostupni online

Završena virtualna Smotra Sveučilišta u Zagrebu; dodijeljene nagrade fakultetima za najbolja predstavljanja

Završio je službeni program ovogodišnje virtualne Smotre Sveučilišta u Zagrebu.

Završio je službeni program ovogodišnje virtualne Smotre Sveučilišta u Zagrebu.

Sveučilište u Zagrebu i ove je godine organiziralo Smotru kako bi se učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informirali o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskom životu te o brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet.

Na virtualnoj Smotri Sveučilišta u Zagrebu ove su se godine predstavile 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu – 31 fakultet i tri umjetničke akademije. Smotra je održana pod motom Klikni s faksom!

Smotra je održana u hibridnom obliku, u kombinaciji objave digitalnih sadržaja na virtualnim štandovima fakulteta i akademija (promotivni videozapisi, letci, brošure i drugi materijal u PDF ili drugim formatima koji omogućuju preuzimanje i pregled prilagođen mobilnim uređajima) i predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i njihovih studijskih programa po područjima.

Svi sadržaji pripremljeni u okviru ovogodišnje Smotre ostaju dostupni za sve zainteresirane i nakon 27. studenoga 2021. na mrežnoj stranici www.smotra.unizg.hr, na podstranici Smotr@. Tako će ova mrežna stranica ostati središnje mjesto za informiranje maturanata, potencijalnih budućih studenata Sveučilišta u Zagrebu te svih zainteresiranih.

Kao i prethodnih godina, na završetku programa Smotre proglašeni su najuspješniji sudionici manifestacije. Dobitnici priznanja za kreativne virtualne štandove su Rudarsko-geološko-naftni fakultet, Prirodoslovno-matematički fakultet i Fakultet filozofije i religijskih znanosti. Priznanje za korisničku pristupačnost dobio je Fakultet kemijskoga inženjerstva i tehnologije.

Dobitnici su priznanja za najsadržajniji virtualni štand na ovogodišnjoj Smotri Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije i Filozofski fakultet. Najbolje videopredstavljanje na virtualnoj Smotri ostvarili su Učiteljski fakultet i Muzička akademija. Dobitnik je priznanja za najveći doprinos u organizaciji Smotre Fakultet političkih znanosti.

Priznanje za najbolje cjelokupno predstavljanje na ovogodišnjoj Smotri dobio je Farmaceutsko-biokemijski fakultet.

Dobitnici priznanja za najbolje predstavljanje na društvenim mrežama i TikTok platformi bit će objavljeni naknadno. Program ovogodišnje Smotre realiziran je uz potporu Televizije Student koja je online prenosila predstavljanja fakulteta i akademija. Budući studenti program Smotre pratili su i na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedln, YouTube, TikTok).
FOTO: UNSPLASH