LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Aktivnost mladih

Za dva dana počinje besplatna konferencija „Nemoj da ti bude tlaka”: Doprinesite sudjelovanju mladih u odlučivanju!

U sklopu konferencije predavanje će održati Marko Kovačić s Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu.

U sklopu konferencije predavanje će održati Marko Kovačić s Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu.

Besplatna konferencija Nemoj da ti bude tlaka održava se u utorak, 31. svibnja, u hotelu Atrium, a iz Info zone, udruge koja konferenciju organizira u suradnji s Gradom Splitom, podsjećaju da je ostalo još malo slobodnih mjesta.

U sklopu konferencije predavanje će održati Marko Kovačić s Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu, vjerojatno najupućeniji sugovornik za temu politika za mlade i mladih općenito u Hrvatskoj. Također, premijerno će se predstaviti rezultati istraživanja o političkoj participaciji mladih na području Splitsko-dalmatinske županije. Održat će se i dvije panel rasprave.

U prvoj će sudjelovati predstavnici Županije, Grada Splita, Grada Solina te županijskog i splitskog Savjeta mladih, a u drugoj članovi radne skupine za izradu Gradskog programa za mlade Grada Splita.

- Prvi dio dana bit će prilika za učenje i umrežavanje te pokretanje pozitivnih procesa u drugim gradovima i općinama koji žele poboljšati dijalog s mladima. U drugom dijelu programa mladi će imati priliku izraziti svoje potrebe i ideje o temama strateškog dokumenta kojim se u naredne četiri godine želi poboljšati kvaliteta života mladih u Splitu - kazao je Goran Biličić iz Info zone.

Mladi te predstavnici udruga mladih i za mlade, institucija koje rade s mladima i jedinica lokalne i regionalne samouprave mogu se prijaviti za sudjelovanje na konferenciji putem prijavnice dostupne na gradzamlade.hr/konferencija gdje se nalazi i program konferencije.
FOTO: PRESS