LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NATJECANJE HUMANITARNOG KARAKTERA

Young Lions Croatia na 24-satnom izazovu okuplja kreativce do 30 godina, a pobjednike vodi u Cannes!

Natjecanje mladih lavova, koje podupire Elan, održat će se uživo 11. – 12. ožujka 2023. u Zagrebu, a najbolji među njima otputovat će na najveći festival kreativnosti Cannes Lions i natjecati se na globalnom natjecanju Young Lions!

Natjecanje mladih lavova, koje podupire Elan, održat će se uživo 11. – 12. ožujka 2023. u Zagrebu, a najbolji među njima otputovat će na najveći festival kreativnosti Cannes Lions i natjecati se na globalnom natjecanju Young Lions!

Traže se nove zvijezde komunikacijske industrije – u tijeku su prijave za natjecanje Young Lions Croatia, koje će se održati u Zagrebu 11. – 12. ožujka 2023. u partnerstvu s Elanom! Najbolji tim imat će čast hrvatsku kreativnost predstaviti na natjecanju Cannes Young Lions te iskusiti nevjerojatnu energiju kanskog festivala. Prijave su otvorene do 3. ožujka 2023., a prijavnica i sve druge informacije dostupne su na službenoj stranici natjecanja.
 

Young Lions Croatia sve spremne na lavovski posao baca u kreativnu divljinu, iz koje moraju u timu od dvoje izaći unutar 24 sata s kreativnim rješenjem za klijenta. Odvojeni od vanjskog svijeta, imaju potpunu slobodu pustiti svoju kreativnu energiju s lanca i pokazati svima zašto su upravo oni predvodnici komunikacijske džungle. Kreativci do 30 godina na raspolaganju imaju pet natjecateljskih kategorija: Design, Digital, Media, Print i PR, a sami biraju područje u kojem najbolje mogu iskazati lavovsku snagu.
 

Domaćin hrvatskoga izdanja natjecanja bit će Zagrebački inovacijski centar (ZICER), a nakon okupljanja i predstavljanja briefa svi spremni na lavovski posao naći će se u komunikacijskoj divljini, iz koje u timu od dvoje moraju izaći unutar 24 sata s kreativnim rješenjem za klijenta.
 

Važno je istaknuti i da je Young Lions natjecanje humanitarnog karaktera – klijent čiji brief mladi lavovi rješavaju svake godine neprofitna je humanitarna organizacija ili organizacija civilnog društva. Klijentu se završetkom natjecanja ustupaju kreativna rješenja natjecateljskih timova.

Elan, kao društveno odgovorna tvrtka, iskreno se obvezuje nadahnuti ljude diljem svijeta na skijaškim stazama, kao i izvan njih, da ostvare svoj potencijal. Budući da se Young Lions aktivno obraća mladim kreativcima u ostvarivanju njihova najboljeg potencijala, za nas je to bio instantni spoj. Radujemo se što ćemo i ovogodišnjim projektom mlade lavove potaknuti da djeluju za bolju budućnost, poručila je Melanja Korošec, Global Brand Director, Elan.
 

Osim podizanja društvene svijesti, ovaj format pomaže natjecateljima u razvijanju kreativnih vještina, nošenju s vremenskim pritiskom, izgrađivanju komunikacijske sposobnosti i samostalnog donošenja odluka – a najbolji natjecateljski tim imat će priliku dokazati se na globalnoj sceni: otputovat će u Cannes na najveći festival kreativnosti i predstavljati hrvatske kreativce na natjecanju kreativnosti Cannes Young Lions!
 

Ako ste spremni na izazov koji vam može preokrenuti karijeru i pružiti nezaboravna iskustva, vaša priča počinje upravo ovdje – na natjecanju Young Lions Croatia. Sve detalje provjerite na stranicama Dana komunikacija i sa svojim se kreativnim partnerom ili partnericom prijavite do 3. ožujka 2023.

FOTO: HURA, PR