LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Bojala se otkaza

Užas u Splitu: 65-godišnjak mjesecima silovao 18-godišnju zaposlenicu?

18-godišnjakinja je ipak prijavila svojeg poslodavca kojega se sumnjiči za silovanje od studenog 2019. do kolovoza 2020. godine.

18-godišnjakinja je ipak prijavila svojeg poslodavca kojega se sumnjiči za silovanje od studenog 2019. do kolovoza 2020. godine.

65-godišnjaka se sumnjiči da je silovao 18-godišnju djevojku koja ga nije prijavila jer se, kako prenosi Dalmatinski portal, bojala da ne ostane bez posla.

Protiv njega optužnicu je podnijelo županijsko državno odvjetništvo, a u njoj se navodi da je kazneno djelo počinio od studenog 2019. do kolovoza 2020. godine na štetu oštećenice rođene 2001. godine. 

Dalmatinski portal doznaje da je optuženi bio poslodavac oštećenoj djevojci koja je kod njega radila u jednom dućanu. Donosila mu je utržak, a većina inkriminiranih situacija dogodila se u njegovu automobilu. Iako ga dugo vremena nije prijavila, sada je to ipak učinila.

Okrivljenik je, naime, iskoristio svoj položaj i prisiljavao zaposlenicu prisiljavao da ga oralno zadovoljava jer je znao da se kao podstanar nalazi u nezavidnoj situaciji nakon odlaska iz roditeljskog doma, kako stoji u optužnici. Silovanja su se događala jednom tjedno u vozilu na parkingu i jednom mjesečno u stanu u gradu pokraj Splita, piše Dalmatinski portal.
FOTO: PIXABAY