LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NZZJZ „Dr. Andrija Štampar”

Uz postojećih pet uveden još jedan način naručivanja za cijepljenje protiv bolesti COVID-19

Osim telefonski, osobno, i putem dvaju sustava, građani se sada za cijepljenje u NZZJZ-u mogu prijaviti i putem e-adrese cijepljenjecovid@stampar.hr.

Osim telefonski, osobno, i putem dvaju sustava, građani se sada za cijepljenje u NZZJZ-u mogu prijaviti i putem e-adrese cijepljenjecovid@stampar.hr.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar uveo je peti kanal naručivanja za cijepljenje – e-adresu cijepljenjecovid@stampar.hr na koju je potrebno poslati ime i prezime, datum rođenja, MBO sa zdravstvene iskaznice i preferiranu vrstu cjepiva.
– Osim brzine i pouzdanosti ovog kanala, veliki benefit za građane svakako predstavlja i mogućnost odabira preferiranog cjepiva, što dodatno potvrđuje brigu i predanost NZZJZ-a Dr. Andrija Štampar za zdravlje, sigurnost, ali i zadovoljstvo svih Zagrepčanki i Zagrepčana. – pišu iz NZZJZ-a.
Iz Zavoda podsjećaju da su sada prioritetna skupina za cijepljenje djeca starija od 12 godina koja su kronični bolesnici. Zbog toga je organizirano prioritetno cijepljenje Pfizer-BioNTech cjepivom Comirnaty pa su svi roditelji pozvani da se jave nadležnim školskim liječnicima telefonom ili putem adrese e-pošte.
– Pritom je važno navesti ime i prezime djeteta, školu i razred, datum rođenja, MBO te adresu elektronske pošte ili broj telefona roditelja. Za cijepljenje ove prioritetne skupine, osigurane su doze cjepiva Pfizer, a roditelji će sukladno iskazanom interesu od Službe za školsku i adolescentnu medicinu dobiti povratnu informaciju putem telefona ili e-pošte.
Osim ovog način naručivanja, iz Zavoda podsjećaju da se građani mogu naručiti i putem sustava e-Građani, odnosno Portala zdravlje Ministarstva zdravstva RH, pozivom na besplatni broj 0800 8804, preko liječnika obiteljske medicine ili putem platforme cijepise.zdravlje.hr.

Detaljnije informacije dostupne su na poveznici.
FOTO: UNSPLASH