LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PROJEKT MLADI ZA MLADE

Uskoro radionica o osnovama domaćinstva; sudjelovanje je besplatno

Jedan je od ciljeva projekta MLADI ZA MLADE pomoći im u pripremi za samostalni život, zbog čega se, između ostalog, organizira radionica osnova domaćinstva.

Jedan je od ciljeva projekta MLADI ZA MLADE pomoći im u pripremi za samostalni život, zbog čega se, između ostalog, organizira radionica osnova domaćinstva.

U sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti Antonia Glavan Petanjek vodit će radionicu Osnove domaćinstva. Zakazana je za ponedjeljak, 11. travnja, u 17:00, a predviđeno je trajanje 60 minuta. Radionica će se održati u Zagrebu, u prostorijama udruge Centar za razvoj mladih na adresi Ulica Tome i Petra Erdödyja 1. (3. kat). 

Voditeljica radionice Antonia Glavan Petanjek kreativka je koja stoji iza profila @kaizbajke.embroidery na kojem objavljuje svoje radove nastale ručnim vezom. Na radionici će tako biti riječi o ručnom vezu, ali i ostalim tradicionalnim vještinama potrebnima za samostalan život.

Spomenutim projektom Centar za razvoj mladih radi na educiranju mladih u nepovoljnom položaju uz aktivnosti koje će pospješiti njihove kompetencije za zapošljavanje, kao i kompetencije za samostalni život te na senzibiliziranju javnosti po pitanju problematike socijalne isključenosti. Jedan je od ciljeva, dakle, pomoći im u pripremi za samostalni život, zbog čega se, između ostalog, organizira radionica osnova domaćinstva.

Sudjelovanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mjesta potrebno prethodno se prijaviti na poveznici. Sudionici će dobiti potvrdu da su primljeni na radionicu u ponedjeljak u prijepodnevnim satima.

Projekt MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti, podsjetimo, provodi Centar za razvoj mladih u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područnim uredom Sisak, udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Futurum Montis i Ženska soba – Centar za seksualna prava, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. 

Za sadržaj ovog članka odgovoran je isključivo Centar za razvoj mladih.
FOTO: CANVA