LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povezivanje startupova i pojedinaca

Uskoro novi TeamUp; organizatori poručuju da je za sve kreativce, developere, studente i hustlere

– Cilj je događaja povezati osnivače startupova i pojedince u potrazi za timom. – ističu iz Lean Startupa Hrvatska.

– Cilj je događaja povezati osnivače startupova i pojedince u potrazi za timom. – ističu iz Lean Startupa Hrvatska.

Lean Startup Hrvatska u partnerstvu s Impact HUB-om Zagreb, Riječkom razvojnom agencijom PORIN, Tehnološkim parkom Varaždin i Centrom za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu organizira drugo izdanje TeamUpa. Održat će se 24. ožujka s početkom u 17:00, u online okruženju.

– Cilj je događaja povezati osnivače startupova i pojedince u potrazi za timom. U njegovu će sklopu sudionici imati priliku čuti priču Josipa Ćesića, uspješnog startup poduzetnika i suosnivača Gideon Brothersa, zatim pitch Nikole Tandare iz WindWarda, Benedikta Lazara iz Ai Visona, Mateja Moržana iz SciBiza i Erika Matoševića iz Neolight.ai-a, nakon kojeg je na redu moderirani networking. – ističu organizatori. 

Pojašnjavaju i tko bi se trebao pridružiti:

– Osnivač si startupa i tražiš još jednog člana da popuniš svoj tim? Imaš potrebna znanja i vještine, a tražiš tim gdje bi to mogao pokazati? TeamUp je pravo mjesto za tebe! Uz pomoć TeamUpa svaki kreativac, developer, student ili hustler može pronaći ideju kojoj se želi priključiti i početi stvarati u timu. 

Događaj će se prenositi uživo na Facebook stranici organizatora. Oni koji žele izravno komunicirati s osnivačima startupova i pronaći svoje mjesto u timu trebaju se prijaviti na poveznici.  
 
Lean Startup Hrvatska, podsjetimo, djeluje s ciljem pružanja edukacije i podrške startup, poduzetničkoj i akademskoj zajednici u primjeni alata za učinkoviti razvoj novih proizvoda i usluga.

– Kroz svoje djelovanje želimo ostaviti trag u razvoju inovativnosti, poduzetništva i poduzetničkog znanja i Hrvatskoj i doprinijeti stvaranju zdrave ekonomije. – ističu predstavnici.

FOTO: PIXABAY