LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodni volonterski projekt

Uskoro nova 72 sata bez kompromisa; prijave zainteresiranih mladih u tijeku

U tijeku su prijave za sudjelovanje u međunarodnom volonterskom projektu 72 sata bez kompromisa. Ove će se godine održati od 15. do 18. listopada.

U tijeku su prijave za sudjelovanje u međunarodnom volonterskom projektu 72 sata bez kompromisa. Ove će se godine održati od 15. do 18. listopada.

Uskoro se održavaju nova 72 sata bez kompromisa – međunarodni volonterski projekt čiji je cilj animirati mlade i promicati solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. Projekt je pokrenut u Njemačkoj 1995. godine, a od tada se proširio na desetak europskih zemalja i već godinama okuplja tisuće mladih diljem Europe koji zajedničkim snagama preobražavaju svoje mjesne zajednice. Hrvatska će se i ove godine pridružiti ostalim zemljama sudionicama, i to sedmi put.

Projekt je ove godine planiran u periodu od 15. do 18. listopada, a snage će udružiti mladi iz Dubrovnika, Karlovca, Krka, Križevaca, Metkovića, Osijeka, Sinja, Siska, Slavonskog Broda, Splita, Suhopolja, Zadra i Zagreba. Pripremaju se raznolike akcije; od radionica za mlade, posjeta različitim skupinama ljudi, pomaganja starijima i nemoćnima, čišćenja i uređivanja domova, parkova i okoliša škola, vrtića do prikupljanja sredstava za siromašne, ekoloških akcija, kreativnih radionica s djecom i drugih aktivnosti.

Ako i vi želite svoje vrijeme i sposobnosti staviti na raspolaganje svojoj zajednici te se pridružiti drugim mladim ljudima, svakako se prijavite ispunjavanjem obrasca koji je dostupan na poveznici.

FOTO: PIXABAY