LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ŠKOLA KAO DIO PROJEKTA

Učenici Srednje strukovne škole iz Velike Gorice izradili klupe i stolove za tamošnji dječji vrtić

Setovi stolova i klupa gotovi su već neko vrijeme, ali se čekalo da malo otopli jer će se sada odmah i koristiti.

Setovi stolova i klupa gotovi su već neko vrijeme, ali se čekalo da malo otopli jer će se sada odmah i koristiti.

Učenici Srednje strukovne škole Velika Gorica u sklopu projekta Vijeća Gradske četvrti Hrvatski velikani izradili su klupe i stolove, koji su postavljeni u dvorištu vrtića Žireku, tamošnjem istoimenom kvartu. Naime, riječ je o projektu obnove i izgradnje parkovne, odnosno komunalne infrastrukture, koji je sada u završnoj fazi. 

Nakon završene prve faze obrade metalne građe koju su vrijedno odradili učenici strukovne škole u sklopu svoje prakse, nabavili smo drvnu građu, a u suradnji s VG Komunalcem montirat će se klupe i stolovi na prethodno dogovorenim lokacijama. Setovi stolova i klupa su gotovi već neko vrijeme, ali smo čekali da malo otopli jer sad će se svakako koristiti, pogotovo u vrtiću, navodi Ivana Mlinar iz Gradske četvrti, piše portal Kronike VG.

Odluka o tome da će upravo Dječji vrtić Žirek biti uključen u treću, završnu fazu projekta te da će prva isporuka klupa i stolova biti montirana u njihovom dvorištu, donesena je još prošle godine. 

Ravnateljica spomenute srednje škole Sandra Crnić zahvalila se i napomenula kako joj je drago da su od Gradske četvrti dobili setove koji će na neki način obogatiti njihovo dvorište.
FOTO: GRADSKA ČETVRT HRVATSKI VELIKANI, FACEBOOK