LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
European youth event

U Varaždin ove godine pristiže 1000 mladih na jedno od najvažnijih događanja za mlade u Europi

European Youth Event održat će se krajem studenog, a posebno je važan jer je ova godina proglašena Europskom godinom mladih.

European Youth Event održat će se krajem studenog, a posebno je važan jer je ova godina proglašena Europskom godinom mladih.

Centru za mlade i nezavisnu kulturu P4 iz Varaždina Europski parlament dodijelio je ulogu na koju mogu biti ponosni! Uz Udrugu mladih V.U.K. ove će godine biti domaćini lokalnog European Youth Eventa (EYE) u Varaždinu, prenosi Agencija za mobilnost i programe Europske unije

EYE (European Youth Event) događanje jedno je od najvažnijih događanja za mlade u Europi. Radi se o susretu mladih na kojem se od njih traži da osmisle i podijele svoje ideje o budućnosti Europe. U Europskoj godini mladih to događanje za P4, Udrugu za mlade V.U.K., mlade iz Varaždina i cijele Hrvatske postaje još i većim i važnijim.

Iz Centra za mlade i nezavisnu kulturu P4 ističu kako su u fokusu EYE događanja demokratski procesi, Europska unija i Europski parlament, raspravljanje o najaktualnijim temama s donositeljima odluka, aktivistima i ekspertima, ali i koncerti, radionice, druženje i umrežavanje, i dodaju kako se vesele što će u Varaždin 25. i 26. studenoga stići više od 1000 mladih iz cijele Europe.