LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nakon 10 godina program ponovno pokrenut

U tijeku natječaj za buduće policajce – osiguran im je smještaj, hrana, vozački, stipendija...

50 polaznika koji ispune uvjete natječaja moći će se upisati u Policijsku školu „Josip Jović” i dobiti svoju priliku da postanu policajci.

50 polaznika koji ispune uvjete natječaja moći će se upisati u Policijsku školu „Josip Jović” i dobiti svoju priliku da postanu policajci.

Nakon čak 10 godina ponovno se pokreće program policijskog obrazovanja u Policijskoj školi Josip Jović za upis kroz 3. i 4. razred srednje policijske škole. Natječaj je otvoren sve do 20. kolovoza 2021. godine.

Mogu se prijaviti svi zainteresirani srednjoškolci koji su završili drugi razred srednje škole s najmanje dobrom ocjenom, imaju uzorno vladanje, nisu stariji od 19 godina, imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost, propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti, dostojni su za obavljanje policijske službe i nisu članovi političke stranke.

Za 50 polaznika bit će osiguran školski pribor, udžbenici, odora, sportska oprema, stipendija, smještaj i prehrana, mogućnost polaganja vozačkog ispita, ambulanta opće medicine i stomatolog, posao nakon školovanja te mogućnost napredovanja i nastavka školovanja.

Nastava će za odabrane polaznike započeti 6. rujna 2021. godine, no prije je potrebno poslati prijavu na natječaj na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijska škola Josip Jović, Zagreb, Avenija Gojka Šuška 1, s naznakom Za natječaj. Detaljnije informacije dostupne su na poveznici.
FOTO: PEXELS