LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Najpoznatiji B2B esports turnir se vraća, prijave za sudjelovanje su otvorene

U svibnju stiže peti po redu Good Game Zagreb

Peti po redu Good Game Zagreb održat će se 27. i 28. svibnja u u prostoru kluba Boogaloo na adresi Ulica Grada Vukovara 68.

Peti po redu Good Game Zagreb održat će se 27. i 28. svibnja u u prostoru kluba Boogaloo na adresi Ulica Grada Vukovara 68.

Good Game Zagreb humanitarni je turnir u Counter Strike: Global Offensive video igri koji će ove godine po peti put okupiti vodeće hrvatske kompanije i dati im priliku da se u digitalnoj areni i pred publikom natječu za titulu najboljeg CS:GO tima.

 

Osim centralnog događaja eventa - CS:GO turnira, posjetitelje i timove očekuje puno dodatnog gaming i sponzorskog sadržaja, odličan izbor hrane i pića, te nezaobilazni after partyji nakon turnirskog djela dana. Prvi mečevi kreću već ujutro, a dobra vijest za one koji nisu u mogućnosti posjetiti Good Game Zagreb je da će se  cijeli turnirski dio eventa moći pratiti i na live streamu na Good Game Global kanalima. 

 

Ovo izdanje Good Game Zagreb turnira po prvi puta krasi i online dio natjecanja kojeg ćemo na YouTubeu i Twitchu gledati u tjednu prije eventa, a čija je svrha pozicioniranje timova u ždrijeb za LAN dio te dodatno podizanje atmosfere prije samog eventa. 

 

Nikola Stolnik, idejni začetnik eventa i direktor istoimene tvrtke koja je organizator Good Game Zagreba pozvao je sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje:

– S velikim zadovoljstvom pozivamo sva zainteresirana poduzeća da nam se pridruže 27. i 28.5. u Boogaloo-u na najvećem i najboljem Good Game eventu do sada. Uz team building i networking kroz gaming, organiziramo cjelodnevno zabavno iskustvo za odrasle profesionalce, a kao šećer na kraju - prikupljena sredstva doniramo u dobrotvorne svrhe. Prijavi svoje poduzeće i pokaži drugima kako se igra 'kanter' uz dobru klopu, još bolje partije i nezaobilazno ostvarivanje novih poznanstva i prijateljstva. Vidimo se!

Kao najveće vrijednosti za timovi koji se natječu na turniru organizatori ističu odličnu kombinaciju umrežavanja tj. popularnog networkinga s ekipom iz najbrže rastućih industrija; employer branding, team building na novi način, te humanitarnu prirodu eventa, i sve to spojeno dobrom atmosferom i zabavnom kompetitivnošću.
 

A upravo je humanitarni aspekt važan dio svakog Good Game natjecanja. Kroz prijašnja izdanja, natjecatelji i organizatori su opremali dječje bolnice u Hrvatskoj s igraćim konzolama te su pomagali mladim poduzetnicima u pokretanju njihove karijere nagrađujući najbolji startup kroz posebno natjecanje Good Game Liftoff. Ove godine, dio svake kotizacije ulazi u nagradni fond te će on biti doniran humanitarnim udrugama po izboru pobjednika.

 

Na turniru će se ukupno natjecati 32 tima, a svoje mjesto već su rezervirali Axilis, Locastic, Inceptum, FIVE, Ars Futura, Superology, A1, Infinum, Algebra, Nordeus, Serengeti, Plavi tim, Nanobit, Agency 04, 404 i Iskon. Pobjednički pehar visok jedan metar pandemiju je prosjedio u uredu splitskog Locastica, koji poručuju da ga u Zagreb donose samo za vikend, no takve tvrdnje tek valja potvrditi na turniru. Timovi koji su spremni pokušati oduzeti im pehar mogu se prijaviti prijaviti preko službenog weba turnira, no svakako treba biti brz jer se mjesta brzo pune.

 

Djelić atmosfere koju Good Game Zagreb donosi natjecateljima i posjetiteljima uhvaćena je u traileru kojeg donosimo u nastavku. 

FOTO: PRESS