LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Najljepše ljubavno pismo

U Knjižnicama grada Zagreba mjesec ljubavi nije samo veljača

Romantičari mogu anonimno iznijeti svoje osjećaje u pismu i tako sudjelovati u natječaju za najljepše ljubavno pismo koji organiziraju Knjižnice grada Zagreba. Rok predaje je 31. siječnja 2018.

Romantičari mogu anonimno iznijeti svoje osjećaje u pismu i tako sudjelovati u natječaju za najljepše ljubavno pismo koji organiziraju Knjižnice grada Zagreba. Rok predaje je 31. siječnja 2018.

Iako je veljača mjesec ljubavi, Knjižnice grada Zagreba omogućile su da romantika započne već u siječnju. Radi se o petom natječaju za najljepše ljubavno pismo u kojemu mogu sudjelovati svi koji svoje misli najbolje opišu riječima na papiru, ali i oni koji su romantiku do sada skrivali u sebi.

Bez obzira jeste li osnovnoškolac koji želi pisati o simpatiji iz klupe, srednjoškolac koji je već prošao ljubavne muke, odnosno ljepote, ili odrasla osoba koja će u pismu uz romantične riječi unijeti ponešto iskustva, pismo možete predati do 31. siječnja 2018. osobno u ljubavni sandučić u prostoru Knjižnice Sesvete ili slanjem na e-mail citafora.sesvete@gmail.com. Sva pisma moraju biti potpisana šifrom po vlastitom izboru radi anonimnosti pri čitanju pisama i označena kategorijom u kojoj se natječete. Uz pismo morate priložiti ime i prezime, broj telefona, e-mail te pripadajuću šifru i kategoriju ovisno o tome jeste li osnovnoškolac, srednjoškolac ili odrasla osoba.

Rezultati natječaja bit će objavljeni 9. veljače 2018. u prostoru Čitaonice knjižnice Sesvete, ulaz s gornje strane zgrade, na sastanku Čitafore. Osim u knjižnici, rezultati će biti objavljeni na Facebook stranici ČITAFORA – Čitateljski klub knjižnice Sesvete, kojoj možete pristupiti samo ako ste registrirani na Facebook. Završna svečanost održat će se u prostoru Čitaonice knjižnice Sesvete na sastanku Čitafore, u ponedjeljak 13. veljače 2018. kada će se najljepša pisma pročitati, a neka i nagraditi.

FOTO: PIXABAY