LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Uputite se na izlet

Tijekom promotivnog tjedna cijene na Plitvičkim jezerima dodatno snižene

Promotivni tjedan održava se u svrhu obilježavanja dana kada su Plitvice proglašene nacionalnim parkom. 

Promotivni tjedan održava se u svrhu obilježavanja dana kada su Plitvice proglašene nacionalnim parkom. 

Studente, ali i sve zaljubljenike u prirodu i one koji će to tek postati, razveselit će informacija da Nacionalni park Plitvička jezera tijekom nadolazećeg promotivnog tjedna nudi snižene cijene ulaznica

U razdoblju od 4. do 10. travnja na Plitvice će se moći po sniženim cijenama: studenti će tako za jednodnevnu ulaznicu platiti kuna po osobi, dok će za djecu od 7 do 18 godina ulaznica stajati 30 kuna po osobi. Odrasli će za ulaznicu izdvojiti 80 kuna. 

Promotivni tjedan održava se u svrhu obilježavanja dana kada su Plitvice proglašene nacionalnim parkom

– Kao predjel naročite prirodne ljepote Plitvička jezera proglašena su nacionalnim parkom 8. travnja 1949. godine. Upravo taj datum obilježavamo kao rođendan našeg parka. Jedinstvene vrijednosti ovoga područja prepoznate su od Organizacije Ujedinjenih naroda za obrazovanje, znanost i kulturu (engl. UNESCO – United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) koja je trideset godina kasnije Nacionalni park Plitvička jezera uvrstila na svoj Popis svjetske baštine. Kako bismo proslavili svoj 73. rođendan, pripremili smo za vas posebne cijene ulaznica u rođendanskom tjednu. – ističu na stranicama Parka.

Više informacija dostupno je na službenim stranicama.

FOTO: PIXABAY