LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ZegeVege festival

Sutra se održava VegeSajam šarolike ponude – od džema od luka do veganskih cipela

Prijatelji životinja pozivaju sve vegane i nevegane da posjete ovogodišnji VegeSajam i probaju nešto iz bogate ponuda koja uključuje hranu, kozmetiku, obuću i ostalo.

Prijatelji životinja pozivaju sve vegane i nevegane da posjete ovogodišnji VegeSajam i probaju nešto iz bogate ponuda koja uključuje hranu, kozmetiku, obuću i ostalo.

Prijatelji životinja i ove godine organiziraju 10. po redu VegeSajam koji se održava sutra, 15. lipnja od 8 do 20 sati na Trgu bana Josipa Jelačića i jednodnevna je najava najvećeg veganskog festivala u regiji – ZeGeVege festivala koji se održava sutra.

Uz šaroliku ponudu koja obuhvaća veganske kobasice, kulen, ćevapčiće, kekse s algama, sirove kolače, razne namaze, bezglutenske proizvode, dezodoranse, šampone, cipele i ostalo, pohvalno je to što se ni ove godine neće koristiti jednokratna plastična ambalaža ili vrećice.
– Pozivamo sve da zajedno s nama proslave jubilarni 10. VegeSajam. Dođite na licu mjesta smazati prefine palačinke, wrapove i druga jela, popiti najbolju kavu s biljnim mlijekom, ohladiti se voćnim napicima i veganskim sladoledom ili se opskrbiti veganskom obućom, ljekovitom kozmetikom i zdravom biljnom hranom za pripremu kod kuće. Sigurno nećete otići praznih ruku ni bez smješka. – ističu Prijatelji životinja, organizatori VegeSajma.
Onima koji se zainteresiraju za ovakav način života na raspolaganju će biti volonteri udruge koji će pružati informacije o održivoj prehrani, dijeliti recepte, preporuke i savjete što ne propustiti od ponude sajma. 

Mnogi proizvodi, navode organizatori, nose prepoznatljivu europsku V-oznaku koja dodatno privlači posjetitelje VegeSajma, neovisno o njihovu načinu prehrane, svojom sigurnošću i jamstvom da je riječ o veganskim proizvodima. Većina izlagača VegeSajma bit će prisutna i na ZeGeVege festivalu 3. i 4. rujna 2021.

Detaljnije informacije o VegeSajmu dostupne su na poveznici.
FOTO: PRIJATELJI ŽIVOTINJA