LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ZOO avantura

Super ideja za provesti školske praznike u veljači!

Naučite o životinjama i razvijte mnogobrojne vještine, kreativnost i inovativnost.

Naučite o životinjama i razvijte mnogobrojne vještine, kreativnost i inovativnost.

Tijekom drugog dijela zimskih školskih praznika, od 19. do 23. veljače 2024. godine, u Zoološkom se vrtu Grada Zagreba održava Zoo avantura. Zajedničko je to ime za pet jednodnevnih programa namijenjenih učenicima od 2. do 6. razreda osnovne škole.

 

Bogati program

 

Zahvaljujući Zoo avanturi djeca o životinjskom svijetu uče kroz zabavu. Svaki dan ima drugu temu, pa dijete može izabrati onu koja ga najviše zanima ili pohađati programe svih pet dana. U ponedjeljak će se upoznavati fauna džungle, u utorak Hrvatske, a u srijedu Afrike. U četvrtak će se govoriti o skrbi za životinje u zoološkim vrtovima, a petak će biti posvećen zaštiti ugroženih životinjskih vrsta. Sudionici Zoo avanture svaki će dan zaviriti u jedan kutak Vrta koji je inače izvan pogleda njegovih redovnih posjetitelja.
 

Što možete očekivati u programu?

 

Pod vodstvom iskusnih edukatora djeca tijekom programa razvijaju mnogobrojne vještine važne kako timariteljima, zoolozima i veterinarima, tako i stručnjacima koji ne rade sa životinjama. Školarci će moći pokazati svoju kreativnost i inovativnost, poboljšati snalaženje u prostoru te učiti o timskom radu.
 

Informacije o sudjelovanju

 

Jednodnevni program počinje u 8, a završava u 16 sati. Dijete je moguće preuzeti nakon 14 sati. Polaznicima programa su osigurani potrebni materijal, pribor te ručak. Cijena sudjelovanja u jednodnevnom programu je 25 eura.

Više informacija možete pronaći na poveznici.

FOTO: FOTO: PR ZAGREB ZOO