LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Steknite nova znanja i vještine

Sudjelovanjem u besplatnoj edukaciji do programerskih i poslovnih kompetencija

Prijavite se na besplatnu edukaciju kojom ćete steći mnoga znanja i vještine iz područja programiranja te spremno zakoračite na tržište rada budućnosti.

Prijavite se na besplatnu edukaciju kojom ćete steći mnoga znanja i vještine iz područja programiranja te spremno zakoračite na tržište rada budućnosti.

Centar za tehničku kulturu Rijeka u suradnji s Gradom Rijekom, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Regionalnim uredom Rijeka, Primorsko-goranskom županijom te STEPRI znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci provodi program osposobljavanja za programiranje i poslovne vještine u sklopu projekta Bootcamp IT osposobljavanje za Junior Developera. Radi se o intenzivnom programu osposobljavanja u trajanju od 318 sati u kojemu će sudionici imati priliku razviti svoje programerske i poslovne kompetencije. U posljednjem mjesecu osposobljavanja polaznici će s kolegama surađivati na projektnom zadatku koji će im zadati potencijalni poslodavci. Osposobljavanje završava demo-danom na kojem će polaznici predstaviti rješenja svojih projektnih zadataka te imati razgovore sa zainteresiranim poslodavcima.

Edukacija će trajati od 26. studenog 2018. do 1. ožujka 2019. godine, namijenjena je isključivo nezaposlenim osobama državljanima Republike Hrvatske i u nju će biti uključene 42 nezaposlene osobe. Za uključivanje u osposobljavanje nije potrebno predznanje iz programiranja, no potrebno je imati osnovna informatička znanja te dobro poznavati engleski jezik (razina B1).

Svi zainteresirani za ovu radionicu mogu se prijaviti do 23. rujna ispunjavanjem online obrasca. Obrascu je potrebno priložiti i potvrdu ili izjavu o nezaposlenosti (status nezaposlenosti može se dokazati potvrdom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, dok osobe koje nisu u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dostavljaju Izjavu o statusu nezaposlenosti), životopis i kopiju osobne iskaznice.

Ovaj program mogu pohađati samo kandidati koji prođu tri kruga selekcijskog postupka, a koji se sastoje od provjere dokumentacije i odabira evaluacijskog odbora, testa logičkog razmišljanja i završnog razgovora koji će djelomično biti na engleskom jeziku. Sudjelovanje u edukaciji ne naplaćuje se, no s obzirom na to da se radi o vrijednoj edukaciji na tržištu rada, polaznici moraju potpisati ugovor o sudjelovanju u edukaciji. Edukacija će se održavati svakim radnim danom (pet dana u tjednu, uz stanku za novogodišnje blagdane), a od polaznika se očekuje sudjelovanje na minimalno 80% aktivnosti.

FOTO: PIXABAY