LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski poslovi

Studentski centar poziva maturante da se učlane u studentski servis

Maturanti po završetku srednje škole imaju pravo 3 mjeseca raditi preko studentskog ugovora, a studentski servis u Varaždinu poziva ih da to pravo iskoriste.

Maturanti po završetku srednje škole imaju pravo 3 mjeseca raditi preko studentskog ugovora, a studentski servis u Varaždinu poziva ih da to pravo iskoriste.

Studentski servis Studentskog centra u Varaždinu poziva maturante da se učlane kako bi već preko ljeta mogli raditi preko studentskog ugovora.
Vezano: Rad preko učeničkog servisa – evo koja su prava, uvjeti i kada se učlaniti u studentski servis
Da bi se učenici učlanili u servis u Varaždinu, Koprivnici, Križevcima, Čakovcu ili Bjelovaru i odrađivali poslove u bilo kojem dijelu Hrvatske trebaju dostaviti sljedeće dokumente:
  • valjani službeni dokument kojim dokazuje završetak srednjoškolskog obrazovanja u godini u kojoj je završilo srednjoškolsko obrazovanje (preslika svjedodžbe završnog razreda srednje škole ili maturalne svjedodžbe)
  • isprintana prijava ispita državne mature s portala: Postani student
  • osobna iskaznica na uvid
  • osobni IBAN žiro-račun (OBAVEZNO predočenje kartice, potvrde, ugovora banke ili uvidom na Internet bankarstvo)
  • jedna fotografija manjeg (bilo kojeg) formata
  • potpisana Izjava.
Maloljetnim osobama roditelji moraju potpisati suglasnost, a svi koji se učlane u SC imaju pravo koristiti ta prava maksimalno 3 mjeseca od datuma završetka školovanja nakon čega im status prestaje ili se produžuje ako upišu neki studij.

Detaljnije informacije o učlanjenju u studentske servise varaždinskog SC-a i njegove podružnice dostupne su ovdje.
FOTO: PIXABAY